Μία ακόμα αποχώρηση έρχεται να προστεθεί στο Survivor και να μειώσει από την άλλη τους παίκτες που απομένουν για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όσο περνάει ο καιρός, αυτή η διαδικασία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη για τους παίκτες που βλέπουν να πλησιάζουν την πηγή αλλά το νερό πουθενά! Το παιχνίδι έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία! Οι παίκτες που απομένουν δίνουν με όση δύναμη τους έχει απομείνει, τον δυνατό καλύτερο εαυτό τους.

Οι φιλίες πλέον παύουν να υφίστανται αφού τα 100.000 ευρώ είναι πολλά! 

Γι αυτό και τα νεύρα σπάνε όπως είδαμε και στο Συμβούλιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και στο οποίο δημιουργήθηκαν εντάσεις από πολλές πλευρές.

Οι Κόκκινοι νωρίτερα επέλεξαν και δεύτερο άτομο υποψήφιο για απόχωρηση, μετά την καθαρή ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας και έπειτα από μια ψηφοφορία θρίλερ, ο Τάλα ήταν αυτός που με τρεις ψήφους έναντι δύο του Στάθη, βγήκε τάκο. Μάλιστα ο ίδιος έκρινε δίκαιη την απόφαση της ομάδας του με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια.

Ωστόσο στο Συμβούλιο υπήρξε μεγάλη ένταση όταν πήρε τον λόγο ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος και άνοιξε διαμάχη με δύο παίκτες της Μπλε ομάδας. Αρχικά, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης προς τον Σπύρο Μαρτίκα για την… προστασία του Τάλα. Αυτό έφτασε τον κόμπο στο χτένι και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του 30χρονου ποδοσφαιριστή, μιας και το σκηνικό αποδείχθηκε πως ήταν μία παρεξήγηση και εξήγηση δεν δώσανε.

Ο μεγάλος χαμός έγινε όμως όταν το λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, για να αναφερθεί σε νέο περιστατικό με εκείνον και την Ασημίνα, στο οποίο όπως υποστήριξε, η παίκτρια των Μπλε του ζήτησε έμμεσα να βγει η Μαίη στο ντάκο αντί του Τάλα. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Βουνού η οποία απάντησε ότι ουδέποτε ανέφερε όνομα κοπέλας.

Όπως και να έχει, καλή η ανασκόπηση αλλά εσείς ΕΔΩ μαθαίνετε ποιος κουνάει λευκό μαντήλι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor!