Είναι ένα οριστικό και αμετάκλητο νέο από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο! Μη μας ρωτάτε γιατί, αλλά ίσως το περιμέναμε εδώ και καιρό. Ίσως ήταν δίκαιο και απλά έγινε πράξη! Η αποχώρηση ωστόσο αυτού του παίκτη έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί.

Ας πάρουμε όμως το πράγμα από την αρχή και να κάνουμε και λίγο ντόρο!

Τάλα, Στέλλα και Σπύρος μπόρεσαν και έφεραν ίσως την πιο απρόσμενη νίκη του φετινού SURVIVOR. Ο Στάθης Σχίζας, που ήδη από τον πρώτο αγών ασυλίας ένιωθε αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Σε παρόμοια κατάσταση, αν και ελαφρώς καλύτερα, και η Μαίη που ούτε και αυτή αγωνίστηκε. Έτσι Τάλα, Στέλλα και Σπύρος, αναγκάστηκαν να παλέψουν 3 εναντίον 6 και τελικά κέρδισαν απανηγυρικά!

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Μπλε πήγαν στο αγώνισμα ατομική ασυλίας. Εκεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραλίγο να κερδίσει την ατομική ασυλία και να βάλει φωτιά στην ψηφοφορία. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν! Ακόμα ουρλιάζει ο 37χρονος make up artist και χαρά της ζωής. Ωστόσο ένας Άρης Σοϊλέδης κατάφερε και τον επανέφερε στην τάξη!

 

Ακολούθως οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, εκεί που οι Μπλε ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ως υποψήφιο προς αποχώρηση, τοποθετώντας τον απέναντι στον ήδη υποψήφιο Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δυο τους συνθέτουν ένα μάλλον παράξενο σκηνικό. Κι αυτό γιατί παίζει να είναι η πρώτη ίσως ψηφοφορία χωρίς ξεκάθαρο φαβορί! Επιπλέον πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν επανειλημμένως βρεθεί στην διάθεση του κοινού, και έχουν βγει νικητές. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα! Μέχρι αυτή τη στιγμή που θα μάθετε ότι όχι απλά υπάρχει φαβορί αλλά είναι και ξεκάθαρο ποιος παίρνει πόδι από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

ΕΔΩ λοιπόν, here που λένε στα αγγλικά, ici στα γαλλικά, μαθαίνουμε ΠΟΙΟΣ αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο οριστικά και αμετάκλητα!