Καλεσμένος στην παρεά της «Ελένης» ήταν ο σκηνοθέτης της σειράς Η Γη της Ελιάς, Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία φέτος με τη δραματική σειρά που προβάλλεται από το Mega.

«Φέτος ήξερα ότι δεν πρέπει να παίξω. Έπαιξα αρκετά χρόνια. Τώρα η «Γη της Ελιάς» κάνει επιτυχία. Περάσαμε δύσκολες συνθήκες με τον κορωνοϊό, έπρεπε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Όλοι μαζί καθίσαμε και το μελετήσαμε αρκετά για να μη λείψουμε από τον αέρα και τα καταφέραμε».

«Δεν θα έμπαινα ποτέ στη «Γη της Ελιάς», γιατί νιώθω την ανάγκη να είμαι εκεί με τα παιδιά, τα καινούρια μας τα παιδιά κυρίως. Είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις μαζί τους σκηνοθετικά από το να παίζω και να είμαι εκεί σαν ηθοποιός», δήλωσε.

Ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως έρχονται προσεχώς νέοι χαρακτήρες στη «Γη της Ελιάς». Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στα επόμενα επεισόδια είναι ο Κούλης Νικολάου και η Βάσια Παναγοπούλου, ενώ η σειρά πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν.

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε αφίξεις… έχουμε τον Άρη που μπαίνει και είναι ο αδερφός της Εύας και τον υποδύεται ο Νίκος Μέλλος! Την παραπάνω εβδομάδα μπαίνει ο Κούλλης Νικολάου και μπαίνει και η Βάσια Παναγοπούλου και θα είναι με τον Κούλλη το νέο ζευγάρι στη σειρά… Δεν μπορώ να σας πω αν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά θα σας πω ότι θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού, καταλαβαίνετε!»!

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε ότι η σειρά θα προβάλλεται και την Παρασκευή από την επόμενη εβδομάδα και η Γη της Ελιάς θα προβάλλεται έως το τέλος Ιούνη και επιστρέφει το φθινόπωρο!