Ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα για το χωρισμό του, την επόμενη σχέση τη ζωή του και το δεύτερο παιδί, την απώλεια της αδελφής του που τον στιγμάτισε, και το κίνημα MeToo.
«Δεν παρακολουθώ τις σειρές που παίζω», αποκάλυψε ο ηθοποιός, ενώ παραδέχτηκε ότι «Αρκετές περιόδους δε χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά, έπαιρνα κι εγώ, δεν είναι ντροπή να ζητάς δουλειά».

Σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει, ο Χρήστος Πλαΐνης ανέφερε ότι «Έχω δουλέψει σε μπαρ νύχτα, ήταν πολύ δύσκολο».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Μαρία η άσχημη», ο αγαπημένος ηθοποιός περιέγραψε ότι «Γελούσαμε πάρα πολύ στα γυρίσματα της σειράς».

Ο Χρήστος Πλαΐνης αναφέρθηκε στο χωρισμό του, αλλά και στην επόμενη σχέση του και τον ερχομό του δεύτερο παιδιού του.

«Με τη σύντροφό μου, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που παίζαμε μαζί, είμαι τυχερός που κάναμε μια όμορφη οικογένεια», αποκάλυψε.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε επόμενη σχέση, το παιδί από προηγούμενο γάμο είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας. Η αποδοχή της Σταυρίνας από τον πρώτο γιο μου ήταν αυτό που ξεμπλόκαρε τη σχέση και την προχώρησε στον ερχομό ενός ακόμα παιδιού», εξήγησε ο ίδιος.

«Δε θα νιώσω και πολύ ευχάριστα αν τα παιδιά μου πουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική», παραδέχτηκε ακόμα ο Χρήστος Πλαΐνης.

Αναφερόμενος στα γεγονότα που τον έχουν στιγματίσει στη ζωή του, ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε για το θάνατο της αδερφής του.

«Ο χαμός της αδελφής μου και ο χωρισμός μου από το παιδί ουσιαστικά, είναι τα γεγονότα που έχουν στιγματίσει ή αλλάξει πολύ τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «Ως παιδί χωρισμένων γονιών κι εγώ είχα ένα θυμό».

Μιλώντας, τέλος, για το κίνημα MeToo και όσα έχουν έρθει «στο φως» για το χώρο της ελληνικής showbiz – και όχι μόνο – ο Χρήστος Πλαΐνης είπε ότι «Έπρεπε να έχει γίνει το MeToo, πρέπει με κάθε τρόπο να σταματήσει. Ήμουν σε ένα συμβάν έντασης, αλλά δεν αφορούσε σε εμένα».