Δυστυχώς στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ και θα έχει την επόμενη αποχώρηση ίσως κάποιοι στενοχωρηθούν! Ωστόσο το πράγμα μπορεί να φαινόταν εξαρχής ότι όδευε προς τα εκεί.

Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης έχει πολλές ανατροπές βέβαια αλλά όχι και τις… αδύνατες. Το όνομα δηλαδή που θα σας πούμε είναι αυτό και δε χωρά καμία αμφισβήτηση.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή αφού η εβδομάδα σφυρίζει… λήξη σε λίγο και θα πρέπει να κάνουμε μία μικρή αναδρομή για να θυμηθούμε τα όσα διαδραματίστηκαν.

Η αποβολή λόγω κακής συμπεριφοράς του Γιώργου Κατσαούνη ήταν κάτι που πόνεσε. Όχι μόνο κοινό αλλά και συμπαίκτες. Κι ας ήταν ένα από τα ολοφάνερα φαβορί!

Κι ενώ ο Θεσσαλός προχωρούσε με αργά και σταθερά βήματα προς τον τελικό, όλα άλλαξαν όταν πριν λίγα επεισόδια τον είδαμε να πιάνεται στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης επιτέθηκε στον μισθοφόρο κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί προσβλήθηκε από μία υβριστική φράση του.

Τι κι αν οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον συνετίσουν, εκείνος δεν άκουγε τίποτα και προσπαθούσε να χτυπήσει τον μισθοφόρο των Μπλε. Έτσι αποβλήθηκε από την παραγωγή.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε και στάθηκε στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που έφερε ο ίδιος τον εαυτό του.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε στα social media ο Γιώργος Κατσαούνης.

Μπλε και Κόκκινοι λοιπόν τα έδωσαν για ακόμα μία εβδομάδα όλα και όπως είναι φυσικό ακόμα μία αποχώρηση είναι έτοιμη να έρθει.

Πρώτη πρώτη βγήκε η Ασημίνα ενώ η Ναυσικά δεν δίστασε να δώσει τον Απόστολο, τον επονομαζόμενο και κουμπάρο της. Από την άλλη οι Μπλε έχουν τον γνωστό άγνωστο αλλά διόλου εξαιρετέο, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο  δε Τάκης ο μισθοφόρος, έδωσε Σοϊλέδη προς αποχώρηση μιας και αυτός είναι που κέρδισε την ασυλία.

Αυτός όμως που φεύγει και το όνομά του μαθαίνετε ΕΔΩ όπως πάντα, μάλλον θα σας χαλάσει….