Πριν λίγες μέρες στο Survivor διαδραματίστηκαν σκηνικά απείρου κάλλους με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Νίκο Αντωνόπουλο. Ο λόγος της λεκτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν… ιστορικός.

Γι αυτό ακριβώς το περιστατικό και τα όσα συνέβησαν μίλησε σήμερα (15/4) ο Νίκος Αντωνόπουλος στο Love It του ΣΚΑΪ και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κατσαούνης θεώρησε πως ο Νίκος θέλει να τον εκθέσει για τις ιστορικές του γνώσεις με ερώτησή του για το χρυσό αιώνα του Περικλή, μιας και και είναι ιστορικός. Ο Νίκος είπε πως δέχεται πόλεμο κάτι που εξόργισε τον Κατσαούνη.

«Ώπα μεγάλε τις κουβέντες που είπες σε εμένα τις θυμάσαι; Μην μας πουλάς δούλεμα. Άσε τα παλαβά και μας βγαίνει πολύ άγιος… Τον ρώτησα για αυτό γιατί μου αρέσει να διαβάζω παρόλο που δεν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο και το αποτέλεσμα ήταν να με πει σκ…ε στο χωριό σου… Είμαι βλάχος κι είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί να είμαστε στα πρόβατα και στα γίδια αλλά όλοι βλάχοι έχουν γίνει γιατροί και δάσκαλοι… Και με έβρισε κι έφυγε. Ορκίζομαι. Ποια προβολή ρε νούμερο;», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Με είπες χαζό και του απάντησα αυτά να τα πεις στο χωριό σου. Είναι μια φράση που λέμε, δεν ήταν για το χωριό σου… Δεν σε έβριζα και το ορκίζομαι στη ζωή μου ότι δεν είπα ποτέ σκ…όβλαχο. Ψεύτη όλα για την προβολή», απάντησε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Νίκος Αντωνόπουλος-Survivor: «Δεν τον είπα ποτέ βλάχο»

Ο παίκτης που αποχώρησε είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Ο Γιώργος επειδή και αυτός είχε αναφέρει ότι του αρέσει ιστορία μου έκανε κάποιες συζητήσεις ιστορίας… όταν ήμασταν μέσα στη βάρκα πιάσαμε ένα εσωτερικό θέμα για τον Μέγα Αλέξανδρο για κάποιες μάχες. Ο Γιώργος δεν γνώριζε μία συγκεκριμένη μάχη και σε κάποια φάση μου λέει είσαι χαζός γιατί βγάζεις κόμπλεξ….του λέω «στο χωριό σου» είναι μία φράση την οποία δεν την είπα για το χωριό του συγκεκριμένα αλλά το λέμε καμιά φορά και αυθόρμητα.

Μετά ο Γιώργος συνέχισε μου είπε κάποιες χοντρές κουβέντες που δεν θα ήθελα να μεταφέρω τώρα την τηλεόραση δεν το συνέχισα όμως εγώ και τώρα κάτι άλλο που είπε ότι τον είπα “Βλάχο” δεν τον είπα ποτέ το έχω ορκιστεί κιόλας προς Θεού δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο και ούτε θα ορκιζόμουνα χωρίς λόγο…και να πω ότι εγώ στο Survivor δεν μπήκα για να δείξω τις γνώσεις μου στην ιστορία μπήκα για να αγωνιστώ στο στίβος μάχης και να βιώσω όλες αυτές τις κακουχίες του παιχνιδιού».