Ούτε καν μία ανάσα από τον τελικό του Survivor και τα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κρύβουν συνεχώς ανατροπές! Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες τα έχουν χάσει από όσα επιφυλάσσει η παραγωγή στους εναπομείναντες του Άγιου Δομίνικου!

Οι πέντες τελευταίοι παίκτες ανυπομονούν να έρθουν στο… Γαλάτσι και όπως είναι αναμενόμενο και φυσικό, σε κάθε αγώνισμα τα δίνουν όλα. Δεν υπάρχουν μικρά ποσοστά παρά μόνο το 100% των δυνάμεών τους! Άλλωστε ξέρουν ότι μία ακόμα αποχώρηση μένει για να προκύψει η τελική τετράδα. Έτσι, μετά τη χτεσινή του Νίκου Γιάννη, ακόμα ένας θα αποχαιρετήσει το νησί. ΕΔΩ σας έχουμε πει ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος αλλά έτσι όπως έχει γίνει και με τόσους λίγους πλέον παίκτες, τα πάντα παίζουν!

Στο αποψινό επεισόδιο όμως, εκτός από την επιλογή έχουμε και αγώνα ασυλίας.

Ποιος θα επικρατήσει στον στίβο μάχης και θα κερδίσει την ασυλία; Ποιος είναι αυτός που θα πάει με άλλο αέρα στο Συμβούλιο του Νησιού; Ποιοι θα εκνευριστούν με το ύφος τους και πώς θα μοιράσουν τις ψήφους τους;

Μπορεί άραγε κανείς να απαντήσει όλες αυτές τις ερωτήσεις; Ναι μπορεί! ΕΔΩ μαθαίνετε ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία και θα πέσετε από τα σύννεφα! Ή μήπως… όχι;

Νίκος Γιάννης και Ασημίνα τα «έχωσαν» ο ένας στον άλλο στο χτεσινό επεισόδιο μετά την λήξη του αγωνίσματος επάθλου. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κερδίσει για ακόμη μια φορά το έπαθλο. Αυτή τη φορά όμως είχε συμφωνήσει με τους υπολοίπους ότι σε περίπτωση που κερδίσει θα πάρει μαζί του τους δύο άλλους άντρες, Νίκο και Στάθη, και την αγαπημένη φίλη του Μαίη.

Ωστόσο την ώρα της επιλογής η Ασημίνα φαίνονταν ενοχλημένη. Ο Νίκος Γιάννης τότε είπε ότι για να μην κάνει μούτρα η Ασημίνα καλύτερα ο Άρης να επιλέξει εκείνη αντί για τον ίδιο. Η Ασημίνα αρνήθηκε ότι κάνει μούτρα και εκνευρίστηκε!