Μπορεί η Σταυρούλα να μην συγχωρεί τον χορευτή του Survivor, Νίκο Γιάννη, για το γεγονός ότι δεν την προστάτευσε, ωστόσο εκείνος θέλει την ίδια για νικήτρια!

Survivor 28/6: «Η στρατηγική πάνω από τη φιλία μας»

Αυτό που πείραξε περισσότερο τη Σταυρούλα δεν ήταν η κίνηση αυτή καθ’αυτή του Νίκου Γιάννη.

Την πείραξε η αιτιολόγηση. Εμμέσως πλην σαφώς, ο χορογράφος την είπε αδύναμη παίκτρια, καθώς προτίμησε να βγει μαζί της στον τάκο, ώστε να παλέψει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Αυτή ήταν ξεκάθαρα μια επιλογή της στρατηγικής έναντι της φιλίας.

Μια ενέργεια που δεν θα ξεχάσει σύντομα η Σταυρούλα και που είναι ικανή να ραγίσει οριστικά το γυαλί στη σχέση της.

Ωστόσο ο Νίκος είπε για την φίλη του τα ακόλουθα:

«Νιώθω ήρεμος. Στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω στο παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρος, θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα, που ξέρω πόσο έχει παλέψει στην έξω ζωή. Της αξίζει το τρόπαιο για το ήθος και την τιμιότητά που έχει δείξει» είπε λίγο πριν αποχωρήσει με τη δάδα του από το παιχνίδι.

Ο Νίκος Γιάννης ήταν ο τελευταίος από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από την τελευταία «φουρνιά» παικτών που είχαν μπει στο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος, Στέλλα και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Λίγο νωρίτερα και πριν ανακοινωθεί η απομάκρυνση του Νίκου από το παιχνίδι, έγινε ένας καυγάς για να ανάψουν τα… αίματα!

Νίκος Γιάννης και Ασημίνα τα «έχωσαν» ο ένας στον άλλο μετά την λήξη του αγωνίσματος επάθλου. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κερδίσει για ακόμη μια φορά το έπαθλο. Αυτή τη φορά όμως είχε συμφωνήσει με τους υπολοίπους ότι σε περίπτωση που κερδίσει θα πάρει μαζί του τους δύο άλλους άντρες, Νίκο και Στάθη, και την αγαπημένη φίλη του Μαίη.

Ωστόσο την ώρα της επιλογής η Ασημίνα φαίνονταν ενοχλημένη. Ο Νίκος Γιάννης τότε είπε ότι για να μην κάνει μούτρα η Ασημίνα καλύτερα ο Άρης να επιλέξει εκείνη αντί για τον ίδιο. Η Ασημίνα αρνήθηκε ότι κάνει μούτρα και εκνευρίστηκε!

Ο Άρης πήρε πίσω την υπόσχεσή του και αποφάσισε να πάρει μαζί του την Ασημίνα για να μην έχουν άλλες φασαρίες!