Για λίγο ακόμα καιρό το Survivor θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αφού  κοντοζυγώνει η ώρα που θα το αποχαιρετήσουμε και θα δούμε πώς θα περνάει η ώρα τα βράδια! Ακριβώς λοιπόν επειδή το τέλος είναι κοντά, υπάρχουν ραγδαίες αλλαγές κυρίως στο κομμάτι που αφορά τις ασυλίες.

Όπως έχουμε δει ήδη από το επεισόδιο της Κυριακής, οι ασυλίες είναι ατομικές δηλαδή, κομμένες οι παρέες, ο καθένας παίζει ξεκάθαρα για τον εαυτό του και είθε να κερδίσει ο καλύτερος!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τον Άρη Σοϊλέδη να κερδίζει την πρώτη ασυλία και να δηλώνει εθισμένος με τη νίκη. Από την άλλη ο φαρμακοποιός του Κερατσινίου, και μέγας αγωνιστής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Σπύρος Μαρτίκας, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος. 

Μένει να δούμε ποιος είναι ο πιθανός δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση που θα αναδειχθεί από την κάλπη του Συμβουλίου. ΕΔΩ λοιπόν σας είπαμε μία ενδεχόμενη  υποψηφιότητα που αν μας ρωτάτε, κακώς το χαρακτηρίζουμε «φαβορί» γιατί είναι σιγουράκι αλλά ας φυλάμε τα νώτα μας μη γίνει στραβή και εκτεθούμε.

Ποιος όμως θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να πάρει στα χέρια του την πολυπόθητη δεύτερη ασυλία;

Οι αλλαγές που έγιναν στο θέμα των ομάδων οι οποίες παύουν να υφίστανται, κάνει τους παίκτες άκρως ανταγωνιστικούς! Το θέμα ξεκαθαρίζει και μένει να κερδίσει ο πιο δυνατός. Ο καλύτερος αγωνιστικά κι αυτός που έχει τις μεγαλύτερες αντοχές; Ποιος θα είναι αυτός λοιπόν που θα καταφέρει να πάρει την δεύτερη ασυλία στα χέρια του; ΕΔΩ μαθαίνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε και ετοιμαστείτε για τεραστίων διαστάσεων έκπληξη!

 Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου