Η Στέλλα Ανδρεάδου, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του Love It και τον ΣΚΑΪ.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της, και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά για το φλερτ του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ήταν σοκ για εμένα, γιατί ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Θεωρούσα ότι η αποχώρηση παιζόταν ανάμεσα σε εμένα και τη Μαίη. Θα ήθελα πολύ να φτάσω στον τελικό», είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Αναφορικά με το φλερτ που υπήρξε ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor, η Στέλλα Ανδρεάδου σχολίασε: «Από τη μεριά του Σπύρου ήταν πολύ αληθινό, είχε “δαγκώσει τη λαμαρίνα”. Κοιτούσε τη Βρισηίδα και έλαμπε, έλιωνε, την κατέβαζε από τη βάρκα, να μη χτυπήσει, την φρόντιζε, ήταν too much. Ήταν υπερβολικά γρήγορο όλο αυτό. Η στάση του άλλαξε γιατί πληγώθηκε και απογοητεύτηκε».

 

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος ζήτησε να ψηφιστεί για να γλιτώσουν η ίδια και η Μαίη, δήλωσε: «Με τον Σπύρο είχαμε καλές σχέσεις, τον εκτίμησα από την πρώτη στιγμή. Αρκετοί μου έλεγαν ότι είμαι αφελής, αλλά και να γυρνούσα τον χρόνο πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα. Δεν μπορείς να αποχωρήσεις οικειοθελώς γιατί καλώς ή κακώς έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο και δεν επιτρέπεται αυτό».

Μίλησε δε και για τον Άρη Σοϊλέδη και έκανε λόγο για έπαρση και μάλιστα είπε πως από την αρχή του παιχνιδιού ο ποδοσφαιριστής έμοιαζε να την έχει!