Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor οδεύει προς το τέλος του και οι παίκτες έχουν πλέον μπει στη διαδικασία να παίζουν ατομικά. Δε μιλάμε για τη σκέψη γιατί ευθύς εξαρχής οι παίκτες τον εαυτό τους σκέφτονται προκειμένου να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στα 100.000 ευρώ!

Έτσι, και προκειμένου να ξέρουν που βαδίζουν, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός τους είπε ίσως για τελευταία φορά τα ποσοστά με τις νίκες που έχει καταφέρει ο κάθε παίκτης.

Όμως υπήρχαν εκπλήξεις αφού Μαίη και Σταυρούλα κονταροχτυπιούνται για την τρίτη θέση, ενώ το Βουνό, Ασημίνα Χατζηανδρέου, φαίνεται πως έχει μία κάμψη στις επιδόσεις της.

Από την άλλη είχαμε και τα στανταράκια όπως τον Άρη Σοϊλέδη που φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις ενώ επόμενος ήταν ο φαρμακοποιός, Σπύρος Μαρτίκας.

Αυτός ο δεύτερος, είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ελπίζουμε όλα τα σύννεφα να άδειασαν από την πτώση κάποιων! Οι παίκτες της ομάδας του ήταν αυτοί που τον υπέδειξαν για 11η φορά και καλή… τύχη! Ωστόσο το… μούσι του δε φάνηκε να ιδρώνει αφού μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και του περνάει το άγχος! Αυτός που θα πρέπει να ανησυχεί είναι ο παίκτης που ενδεχομένως βρεθεί απέναντί του. Για παράδειγμα η Ασημίνα που έμοιαζε να αγωνιά για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Απο την άλλη, νικητής της πρώτης ασυλίας όπως είχαμε πει και ΕΔΩ ήταν ο ποδοσφαιριστής και πρώτος με θετικό πρόσημο, Άρης. Ο ίδιος μάλιστα σε μία μάλλον περιττή δήλωση είπε ότι είναι εθισμένος με τις νίκες και να τον συγχωρούν οι συμπαίκτες του.

Ας μην το σχολιάσουμε.

Survivor: Δείτε το βίντεο με την κατάταξη δυναμικότητας