Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/5) την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν οι Μπλε, με αποτέλεσμα να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ένας παίκτης των Κόκκινων. Σήμερα, Τρίτη, (31/5) το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι και πάλι στις οθόνες μας προκειμένου να μάθουμε ποιοι παίκτες θα κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία.

Απόψε το αγώνισμα θα είναι πολύ κουραστικό, και προφανώς από δω και στο εξής όλα θα είναι περισσότερο δύσκολ προκειμένου οι παίκτες να προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για όλα!

Επιπλέον πρέπει να θεωρούμε σχεδόν δεδομένο ότι και στο αποψινό επεισόδιο, θα έχουμε πολλά ξεσπάσματα, βρισιές και εντάσεις ανάμεσα στις δυο αντίπαλες ομάδες.

Όπως βλέπουμε και στο trailer του ΣΚΑΪ, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε για ακόμη μια φορά τον Σπύρο και τον Άρη Σοϊλέδη να πετάει ο ένας καρφιά στον άλλον, με τον πρώτο να μιλάει πολύ σκληρά. Από την άλλη ο Ταλάντσεβ δηλώνει στην κάμερα πως σε αυτό το παιχνίδι κανείς δεν θεωρείται φίλος σου. Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε δηλαδή…

Ο στίβος μάχης είναι δύσκολος και είναι σίγουρο ότι στο αγώνισμα κάποιοι παίκτες θα τα βρουν πολύ σκούρα! Ο στόχος που πρέπει να επιτύχουν δεν είναι καθόλου εύκολος και δεν μπορούν να τον βρουν!  Όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτή την φορά είναι απαραίτητο το καλό σημάδι και όχι η τύχη που δεν είναι σίγουρο ότι τους θέλει και όλους!

Τα εμπόδια είναι πολλά και δύσκολα και οι παίκτες ήδη πολύ κουρασμένοι και καταπονημένοι.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση που θα είναι «βόμβα», αφού εκτός του Σπύρου όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πολύ δυνατοί.

Για ποιον μιλάμε; Μα για το φαβορί που σας αναφέραμε σε προηγούμενο post! Η Μαίη είναι η κόντρα υποψήφια του Σπύρου του Μαρτίκα.