Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/5) οι ομάδες, αν και έχουν απομείνει πλέον με λίγους παίκτες, τα έδωσαν όλα με κάθε τρόπο ώστε να πάρουν τον πρώτο έπαθλο ασυλίας, με σκοπό να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η μπλε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν εκείνη που τα πήγε καλύτερα και βγήκε νικήτρια, συνεπώς θα πάει στο συμβούλιο του νησιού με λιγότερο άγχος, ως παρατηρητές.

Ακολούθως, όπως συνηθίζεται μετά από κάθε χαμένη ασυλία, οι Κόκκινοι προσήλθαν στο Συμβούλιο του Νησιού με την υποχρέωση να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Ο παίκτης αυτός ήταν για ακόμα μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πάντως οι παίκτες των δύο ομάδων, έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους κυρίως ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη με τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι δύο άντρες έχουν πολύ  έντονη η διαμάχη και μετά ειδικά και την τελευταία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Τον θυμάστε τον κανόνα των δύο; Εκείνη την ωραία διάταξη στο βιβλίο του Survivor που προσέφερε ασυλία σε άντρες ή γυναίκες που είχαν μείνει δύο;

Πλέον, με τους Κόκκινους να είναι πέντε και τους Μπλε πέντε, αυτό δεν υφίσταται πλέον.

Κάπως… απότομα, είναι η αλήθεια, κόπηκε αυτός ο κανόνας, μιας και θεωρητικά, οι Κόκκινοι θα μπορούσαν να ψηφίσουν έναν από τους τρεις άντρες, μέχρι δηλαδή να επέλθει ισορροπία σε Άντρες – Γυναίκες.

Όμως, η παραγωγή έκρινε σωστό να το επιταχύνει κάπως και πλέον κανείς δεν είναι ασφαλής.

Οι ατομικές ασυλίες συνεχίζονται, ενώ ΟΛΟΙ μπορούν να ψηφιστούν από την ηττημένη ομάδα.

Πάμε όμως να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία! ΕΔΩ δηλαδή το μαθαίνετε το σίγουρο το spoiler, το επιβεβαιωμένο!