Ο πρώτος αγώνας ασυλίας του Survivor γι’ αυτήν την εβδομάδα προβλήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/5) και ήταν μία ακόμα ήττα για τους «κόκκινους».

Οι «μπλε» είναι σίγουρα πιο δυνατοί παίκτες και οι νίκες που παίρνουν τους ανεβάζουν το ηθικό! Οι παίκτες της Μπλε ομάδας έχουν το πλεονέκτημα με το μέρος τους αφού έχουν πάρει φόρα και πάνε από νίκη σε νίκη! Οι συγκεκριμένοι πέντε φάνηκαν από την αρχή να είναι πολύ αποφασισμένοι αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σίγουρα στο επόμενο στάδιο , δηλαδή όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό.

Ακολούθησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, όπου ο Σπύρος Μαρτίκας είχε ξεκαθαρίσει στην ομάδα του πως δεν θα την διεκδικήσει. Nικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.
Όταν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ γύρισαν στην καλύβα τους είχαν όρεξη για πλάκα! Έτσι ο Τάλα έδωσε το κολιέ της ασυλίας στον Σπύρο, με αποτέλεσμα οι Ασημίνα και ο Άρης να… μην καταλάβουν το αστείο και να εκφραστούν περίεργα!

Στο μεταξύ για δέκατη φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση! Θα υπάρξει ενδέκατη ή μήπως τελικά είναι ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω του φετινού Survivor;

Ο φαρμακοποιός, ο οποίος περίμενε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας… επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στον Άρη Σοϊλέδη τον οποίο και κατηγόρησε ότι είναι πιθανό να έχει ακόμα πρόσβαση σε κάποιο κινητό, για να μαθαίνει όσα λέει στις προσωπικές του συνεντεύξεις.

 Το σημαντικό, προς το παρόν, είναι το ποιοι θα ψηφιστούν αυτή την εβδομάδα, ώστε να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Όλοι έχουν την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πολύ καιρό ακόμα!

Πλέον αφού η κόκκινη ομάδα χάνει και την δεύτερη ασυλία, θα πρέπει να επιλέξει άλλον έναν υποψήφιο προκειμένου να τεθεί μαζί με το Σπύρο Μαρτίκα στην κρίση του κοινού.

Ο Τάλα είναι προστατευμένος αυτή την εβδομάδα έχοντας κατακτήσει την ατομική ασυλία και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη για την ομάδα των Κόκκινων.

Ποιο όμως είναι το σχεδόν σίγουρο φαβορί για την δεύτερη υποψηφιότητα;

Μα (σχεδόν) φυσικά η Μαίη!