Ό,τι σας πούμε είναι συμβόλαιο για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor! Η πηγή εκεί είναι έμπιστη και η δουλειά μας γίνεται σωστά και καθαρά! Πώς αλλιώς θα είχαμε τα σίγουρα, τα καλά τα spoilers που είναι εγγύηση;

Δεν θέλουμε να μακρηγορούμε γιατί κάποιες λίγες ώρες έμειναν πριν το αποψινό επεισόδιο του Survivor που οι εξελίξεις θα φέρουν δάκρυα. Όχι βέβαια σε όλους και όχι, δεν θα είναι και για πολύ!

Άλλωστε, όλοι ξέρουν τι πρέπει να γίνει όταν περνάει ο καιρός στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και όλοι προφανώς και είναι υποψιασμένοι για το τι μέλλει γενέσθαι!

Πρώτα απ όλα είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέες ομάδες. Θεωρείστε το παραπάνω από σίγουρο αφού είναι διπλοτσεκαρισμένο!

Πότε όμως θα δημιουργηθούν οι νέες ομάδες; Δηλαδή, ποιο είναι το χρονικό πλαίσιο που θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή. Αυτό που ξέρουμε μετά βεβαιότητας είναι ότι με τις νέες ομάδες θα ξεκινήσει η εβδομάδα.

Ποιοι όμως θα κερδίσουν το σημερινό έπαθλο του φαγητού; Αυτό αν μας ρωτάτε, είναι πιο σημαντικό και από ομάδες και απ’ όλα τα υπόλοιπα αφού εδώ είναι που υπάρχει το θέμα της επιβίωσης! Άρα για δείτε ΕΔΩ ποιοι θα φάνε και θα… λιγδώσει το αντεράκι τους;

 

Ένα γράμμα βρίσκουν στις καλύβες τους ξυπνώντας το πρωί οι παίκτες του Survivor  και χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

«Τι είναι πάντα μπροστά από εμάς αλλά δεν το βλέπουμε; Σε λίγο έκτακτο συμβούλιο…» είναι οι λίγες λέξεις που διαβάζουν και είναι αρκετές για να προκαλέσουν  αναστάτωση.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών όμως ποτέ δεν είσαι πραγματικά έτοιμος για τις αλλαγές που έρχονται