Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης είναι σίγουρο ότι θα πάρει άλλη μορφή! Αυτό μάλιστα φαίνεται και από το τρέιλερ που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και δείχνει πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο.

Ένας πραγματικά περίεργος σάκος, αλλά όχι του Άη Βασίλη φτάνει στις καλύβες όχι μόνο των Διάσημων αλλά και των Μαχητών.

Μάλιστα παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τόλμησαν να… ενθουσιαστούν για να μείνουν μετά παγωτό!

«Εμείς περιμέναμε κάποιες προμήθειες, τελικά ήρθε μια βόμβα σήμερα το πρωί», δε θα κρύψει η Ασημίνα Χατζηανδρέου, την ώρα που η Σοφιάνα Αβραμάκη καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μία από τις γνώριμες ανατροπές του παιχνιδιού. «Έχουμε ξαναπεί το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όλα τα σενάρια είναι πιθανά», θα πει χαρακτηριστικά.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα διαβάσει το γρίφο στους συμπαίκτες του: «Τι είναι πάντα μπροστά από εμάς, αλλά δεν το βλέπουμε;», ενώ και ο ίδιος δε θα κρύψει ότι «έχουμε αρχίσει να νιώθουμε ένα φόβο για το τί πρόκειται να συμβεί».

Από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου θα αποκαλύψει πως κανείς δεν περιμένει κάτι καλό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είχε μέσα ένα γρίφο που πραγματικά όλοι πιστεύουν ότι είναι κάτι κακό».

Στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως «Το μέλλον σας στο Survivor μετά από αυτό το Συμβούλιο θα είναι διαφορετικό» και όπως φαίνεται η μεγάλη στιγμή που θα αλλάξουν σύνθεση οι ομάδες και θα ανατραπούν οι ισορροπίες έχει φτάσει!

Τότε οι παίκτριες των μέχρι πρότινος Μαχητών, Ασημίνα και Σοφιάνα να ξεσπάνε σε κλάματα.