Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (1/6) στον ΣΚΑΪ, Κόκκινοι και Μπλε μονομάχησαν για το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας της σεζόν και την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε ζωντανή σύνδεση με τους συγγενείς τους.

Ωστόσο αυτό δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες. Μπορεί η μάχη να μην επιφύλασσε κάποιο έπαθλο επιβίωσης, όμως ήταν εξαιρετικά ψυχόφθορα για όλους τους διαγωνιζόμενους. Αυτό γιατί οι παίκτες των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στον στίβο πιστεύοντας πως θα αγωνιστούν για ένα ακόμα έπαθλο επικοινωνίας. Όμως ο Γιώργος Λιανός  τους αποκάλυψε πως αυτό θα είναι και το τελευταίο της σεζόν!

Όπως είναι φυσικό, πολλοί εκ των παιχτών ταράχτηκαν, με τις Ασημίνα και Βρισηίδα να μην μπορούν να συγκρατηθούν, στην ιδέα πως θα δουν ξανά τα πρόσωπα των στενών συγγενών τους. Αυτό όμως αποτέλεσε ένα γερό πουσάρισμα για τους παίκτες! Αυτό βέβαια είχε και δυσάρεστες συνέπειες  αφού υπήρξαν αρκετά νεύρα και αντιμαχίες μεταξύ των παιχτών.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Μπλε, με βασικούς πρωταγωνιστές Σταυρούλα και  Άρη που αποδείχθηκαν οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις.

Απόψε, (2/6)  πριν τη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού για τη διαδικασία της αποχώρησης, Κόκκινοι και Μπλε θα αναμετρηθούν γι’ ακόμα μια φορά. Το έπαθλο όμως αυτή τη φορά είναι φαγητό. Κινητήριος δύναμη όπως έχουμε πει για ανθρώπους που παλεύουν για την επιβίωσή τους στο νησί της Καραϊβικής.

Ποιοι όμως θα το κερδίσουν; Θα μπορέσουν επιτέλους οι Κόκκινοι να δουν μία χαρά στην καλύβα τους ή οι μπλε θα τους πάρουν πάλι κεφάλι;

Αυτά παιδιά μόνο ΕΔΩ μπορείτε να τα μάθετε μετά βεβαιότητας!