Ο έρωτας του Σπύρου Μαρτίκα για την Βρισηίδα στο Survivor φαίνεται ότι κράτησε όσο της γαρδένιας ο ανθός που ζει μία νύχτα μόνο! Έτσι, και ούτε καν στις 9 του… μακαρίτη (φτου φτου) άρχισε να σχολιάζει αρνητικά την νεαρή κοπέλα!

Ο φαρμακοποιός του Κερατσινίου, ή αλλιώς ο φαρμακοτρίφτης που θα έλεγε και η γιαγιά στο Ρετιρέ, ξεπέρασε τον έρωτα (;) στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με περίσσεια ευκολία και η Βρισηίδα μπήκε στο συρτάρι. Αφορμή για την επίδειξη αυτού ήταν η συζήτηση που άνοιξε στην πλευρά των Κόκκινων, μετά την σκληρή ήττα στο αγώνισμα του επάθλου επικοινωνίας.

Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε ενοχλημένος με την Βρισηίδα για μια κίνηση της και παρότι οι δυo τους συμφώνησαν πως διαφωνούν, το σκηνικό δεν ξεχάστηκε.

Όταν δε χρειάστηκε να το περιγράψει περαιτέρω στην ομάδα του, ο Στάθης αναφέρθηκε στον Σπύρο για να του δείξει τι έκανε η «κοπέλα» του. Η αντίδραση του Μαρτίκα κάθε άλλο παρά σεμνή ήταν, καθώς η κίνηση του φανέρωσε πως δεν νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τον έρωτα του με την Βρισηίδα.

Επιπλέον θέλησε να θυμηθεί το παρελθόν και να κάνει μια αναδρομή σε αυτό το αίσθημα, μιλώντας για “λίγες καλές στιγμές” και «πολλές στιγμές μεγάλης έντασης», αλλά και τον χωρισμό. Υπεραμύνθηκε εκ νέου της θέσης του, τονίζοντας πως «αν όντως την είχα σπρώξει, εκείνο το βράδυ θα γινόταν τoυ Αγίου… Βαρθολομαίου, όχι αυτό που συνέβη».

Μάλιστα, πήγε την συζήτηση ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως εύχεται να βρεθεί άνδρας που θα την αντέχει, όσο η Μαίη με την Στέλλα την φώναζαν… Τσιρηίδα, με βάση τα όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα στον στίβο μάχης.

Έτσι και μείνει ο Μαρτίκας στο παιχνίδι, που ΕΔΩ σας έχουμε πει αν μείνει, θα συνεχίσει το σίριαλ Τόλμη και Γοητεία…