Για κάποιον παίκτη του Survivor, το ταξίδι στο νησί της Καραϊβικής και το ριάλιτι παιχνίδι επιβίωσης, τελειώνει! Καλά του ήταν και μέχρι εδώ αν και έφτασε στην πηγή και νερό δεν παίζει να πιει.

Και ενώ η αγωνία του παικτών χτυπάει «κόκκινο» για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα κουνήσει μαντήλι, η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα με τον Άρη Σοϊλέδη καλά κρατεί με τους δύο παίκτες να κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν τον άλλον από τη μέση! Μάλιστα φτάνουν ακόμα και στο σημείο να αυτοπροτείνονται προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν ο ένας κατάματα τον άλλο!

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορεί τον έναν εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα ότι δεν εννοεί όσα λέει περί πρόθεσής του να ζητήσει από το κοινό να μην τον στηρίξει και ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο Survivor.

«Συνεχώς ψάχνει τρόπους αυτός ο άνθρωπος για να μπορέσει να παραμείνει στο παιχνίδι» θα πει ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι υποψήφιος ήδη από τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Μετά την ήττα των Κόκκινων και στη δεύτερη ασυλία, ήρθε αντιμέτωπος με δύο κοπέλες που είχε υποσχεθεί ότι θα στηρίξει, τη Μαίη και την Στέλλα.

Βάσει των μέχρι σήμερα λεγομένων του θα προτιμούσε να αποχωρήσει ο ίδιος από το Survivor από το να φύγει ένα νέο παιδί.

Αυτό εξήγησε και στο δεύτερο συμβούλιο υποψηφιοτήτων, και προσπάθησε έστω να καταστήσει σαφές και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο δεν πείστηκαν όλοι οι παίκτες για τις αγνές προθέσεις του, ενώ παράλληλα ακόμα και με την προσωπική του έκκληση στο κοινό να μην ψηφιστεί, δεν είναι σίγουρο ότι το κοινό θα υπακούσει και θα τον βγάλει από το παιχνίδι.

Θα κάνει όμως το κοινό το χατίρι του φαρμακοποιού να τον βγάλει από το παιχνίδι ή θα γίνει σαν αυτούς τους γέροντες αξύριστους με μούσια που ζητούν εν έτει 2045 να τον βγάλουν από το παιχνίδι;

ΕΔΩ μόνο μαθαίνετε ποιος παίκτης ΔΕΝ θα είναι στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!