Τα όρια στο Survivor, αρχίζουν να χάνονται. Οι παίκτες μην μπορώντας να αντέξουν άλλο, ξεσπάει ο ένας στον άλλο και τα αποτελέσματα βγαίνουν στο στίβο μάχης! Γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν μπορεί να σκοτώνεσαι στην καλύβα και μετά να είσαι give me five και τέτοια χαριτωμένα!

Ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα τέτοιου ανθρώπου είναι ο Καραγκούνιας! Ο Τάκης έχει πάθει ένα αμόκ με τον Σοϊλέδη, μία σχέση μίσους χωρίς πάθος, και πλέον εστιάζει σε αυτόν  προκειμένου να τον στείλει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Βλέπει τη δυναμική του ποδοσφαιριστή και του γυρίζουν τα έντερα!

Ο Τάκης «κουνιέται» σε όλους λέγοντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης και ότι στο Survivor πρέπει να μένουν αυτοί που φέρνουν νίκες.

Πώς θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στο νησί; Μόνο ο Ατζούν μπορεί να ξέρει που βλέπει την κατάσταση που επικρατεί και ήδη το επιτελείο της παραγωγής μελετά τρόπους για να αποφύγουμε έστω και οριακά, μία ακόμα διένεξη μεταξύ των παικτών.

Ας δούμε όμως τι μέλλει γενέσθαι στο αποψινό επεισόδιο όπου τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκοκα αφού ο στίβος είναι απαιτητικός και θα πρέπει να διατηρηθούν οι ισορροπίες!

Στο trailer βλέπουμε τον Τάκη να δηλώνει ξεκάθαρα ότι μετά τη Σοφιάνα θέλει να στείλει και τον Άρη στην Ελλάδα. Θα καταφέρει αυτό που θέλει; Και ποια ομάδα θα μπορέσει να φάει τις λιγότερες… τούμπες; Αυτό παιδιά θεωρείστε δεδομένο ότι θα το μάθετε ΕΔΩ!

Δείτε το αποψινό trailer του Survivor