Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ , το Survivor, μετά από ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα με χορό τραγούδι και φαγητό, επιστρέφει! Και μάλιστα φέρνει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις ειδικά τώρα που τα παιδιά είναι χορτάτα!

Όπως είδαμε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε, οι παίκτες είχαν ένα τεράστιο δείπνο, με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τους προσφέρει τα πάντα, ενώ δεν έλειψε το ποτό και φυσικά το τραγούδι και ο χορός.

Όμως δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι τα καλά κρατάνε λίγο. Έτσι, οι παίκτες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις συνθήκες που είναι τόσο καιρό, δηλαδή στην πείνα και στους στίβους μάχης! Η διαφορά όμως θα είναι μεγάλη αφού όλοι θα είναι αναγκασμένοι να μένουν στην ίδια παραλία.

Κι αυτό δεν το λες και εύκολο από μόνο του αφού η συμβίωση, τυχαίο το όνομα, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, δεν θα είναι μία απλή διαδικασία.

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα βρίσκονται πλέον σε μια παραλία, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι στους στίβους μάχης. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, είναι ομαδικό και θα είναι ακόμα για πολύ καιρό.

Θα πρέπει να θεωρήσουμε σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέες κλίκες στο Survivor!

Πώς θα τα πάει άραγε ο Άρης Σοϊλέδης με τους κουμπάρους του, Ναυσικά και Απόστολο; Από την άλλη, Ασημίνα και Σοφιάννα θα μπορέσουν να τα ξαναβρούν ή θα γυρνούν από την  άλλη για να μη χρειαστεί να μιλήσουν;

Τόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας, είναι έτοιμοι για νέες προκλήσεις και… σπάσιμο νεύρων των αντιπάλων τους. Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα στο ριάλιτι επιβίωσης;

Και για να βάλουμε μία τελεία κάπου εδώ. Ποιος καταφέρνει να πάρει την πρώτη ασυλία μετά το πάρτι; Σε ποιους θα βγει… ξινό;

Αυτό απομένει να το μάθετε ΕΔΩ για να λυθούν και όλες σας οι απορίες!