Συσκέψεις επί συσκέψεων πραγματοποιούνται στον ΣΚΑΪ γιατο «Masked singer». Η πτωτική πορεία του σόου στους πίνακες τηλεθέασης από το δεύτερο επεισόδιο σήμανε συναγερμό στο Φάληρο, που σχεδιάζει αλλαγές για να βελτιώσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, πράσινο φως πήρε η σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου. Επίσημη έγκριση από το Δ.Σ. της ΕΡΤ έλαβε η νέα σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο την περασμένη Τετάρτη. Η σειρά θα «τρέξει» καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με δύο επεισόδια την εβδομάδα, καθώς εγκρίθηκαν συνολικά 65.

Masked Singer: O Μέμος Μπεγνής πίσω από τη μάσκα του Κύκλωπα

Το τρίτο επεισόδιο του The Masked Singer είχε μία ακόμα εντυπωσιακή αποκάλυψη! Η Μάσκα του Κύκλωπα «έπεσε» και πίσω από αυτήν βρισκόταν ο αγαπημένος ηθοποιός Μέμος Μπεγνής! Ο… «Κύκλωπας» κατάφερε να παραπλανήσει τους Detectives με ένα αυτόγραφο, το νέο στοιχείο που έφερε στη σκηνή ενώ παραλίγο να… μονομαχήσει στο ρινγκ με το Σάκη Ρουβά!

 

Κατά την αποκάλυψή του ο ηθοποιός δήλωσε πως θα ήθελε να ανέβει πολλές φορές ακόμα στη σκηνή του The Masked Singer ενώ οι Detectives τον παρότρυναν να επιστρέψει, φορώντας μια άλλη Μάσκα!

Ο Κύκλωπας συνεχίζοντας το παιχνίδι με την… ιδιότητά του, τραγούδησε «Eye of the tiger» ξεσηκώνοντας τον Θοδωρή Μαραντίνη που του πρότεινε συνεργασία. Ο Γορίλας ερμήνευσε το «Ρε!» με τσαχπινιά και χάρη. Το Μωρό μπήκε μπουσουλώντας με το «Είμαι ένας άλλος» και ξεσήκωσε το κοινό.
Στο “The Masked Singer” νικητές είναι όλοι όσοι καταφέρουν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία και όχι μόνο όποιος φτάσει στον τελικό. Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε πως o ΣΚΑΪ, έχοντας τη συγκατάθεση των διαγωνιζομένων, θα προσφέρει, αντί επάθλου, ένα σημαντικό ποσό, συνδράμοντας στην προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την προστασία των δασών από τις πυρκαγιές.

Η αναζήτηση για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη Μάσκα, συνεχίζεται στο επόμενο ραντεβού του The Masked Singer με τους απανταχού detectives, την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 21.00!