Οι Μπλε και οι Κόκκινοι του Survivor είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία. Οι παίκτες πηγαίνουν στον στίβο μάχης προκειμένου να τα δώσουν όλα! Και μπορεί κάποιοι να μπερδευτήκατε ωστόσο σήμερα είναι ο αγώνας για την πρώτη ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο σημερινός αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία για τους παίκτες αφού πρόκειται για τον πρώτο ουσιαστικά μετά την αποχώρηση Καραγκούνια.

Λόγω του γεγονότος ότι ο Τούρκος παραγωγός έχει στα σχέδια του να προβληθεί νέος αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, αναμένεται να διεξαχθούν δύο αγωνίσματα ασυλίας. Ο μεταξύ των δύο ομάδων, Ελλήνων-Τούρκων αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να γίνουν δύο ασυλίες, η μία σήμερα Κυριακή (22/5) και η δεύτερη την Δευτέρα (23/5).

Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας θα διεξαχθεί και η ψηφοφορία με τη συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση ενός ακόμη παίκτη.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει αγώνα και ασυλία στο Survivor; 

Να τα πάρουμε από την αρχή.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και ο καιρός είναι εξαιρετικός κάτι που προμηνύει έναν πολύ δυνατό αγώνα, αφού καμία ομάδα δε θέλει να μπει σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Κάποιοι ίσως εκτιμούν ότι οι Κόκκινοι αφού κατάφεραν να διώξουν τον Καραγκούνια, θα μπορέσουν να δουν μία άσπρη μέρα!

Σύμφωνα με την εκτίμησή μας ΕΔΩ θα μάθετε την αλήθεια για το ποια ομάδα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία!