Και το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor κρύβει έρωτες και… πάθη! Όπως σας αποκαλύψαμε ΕΔΩ αυτοί θα καταφέρουν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ. Τι παιχνίδι δηλαδή που κοντεύει να γίνει σαπουνόπερα με τόσο έρωτα!

Πραγματικά δεν μπορούμε να θυμηθούμε καλά καλά πότε είχε παίξει τόσο ερωτικό στοιχείο στις παραγωγές του Ατζούν! Φέτος και να το είχε κάνει παραγγελία, δεν θα το κατάφερνε!

Για ποιους μιλάμε; Μα φυσικά για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου που φαίνεται να το ζουν τα παιδιά. Και μπράβο τους από τη μία. Αλλά μήπως από την άλλη, αυτό στοιχίσει στον Σπύρο μία υποψηφιότητα; Μήπως ο τάκος φτιάχτηκε γι αυτόν τη συγκεκριμένη φορά;

Αυτό θα φανεί οσονούπω και καλά θα κάνει να μαζέψει λίγο το συναίσθημα γιατί μάλλον θα του στοιχίσει κάτι παραπάνω!

Από την άλλη έχουμε τον πολύ «αγαπητό» σε όλους, Τάκη Καραγκούνια. Πώς κατάφερε να γίνει πιο αντιπαθής ακόμα και από τον… Εμμανουήλ, δεν καταλάβαμε ποτέ! Πρόκειται για έναν άνθρωπο δύσκολο, δύστροπο που δεν πιάνεται εύκολα φίλος. Λυγίζει αλλά η ευαισθησία του μπαίνει μόνο στα δικά του παπούτσια! Επιπλέον τον τελευταίο καιρό χάνει συνεχώς! Όχι κουτσό άλογο, αλλά προφανώς ο άνθρωπος έχει κουραστεί! Άλλωστε δεν μπορεί να είναι όλοι 37 ετών σαν τον make up aritst της καρδιάς μας, Κωνσταντίνο! Τα νιάτα κάτι παραπάνω θα έχουν Τάκη!

Όπως λοιπόν φαίνεται τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές, ο ένας απο τους δύο που πρόκειται να πάρει αγκαλιά τον τάκο ειναι ή ο Σπύρος Μαρτίκας με την καρδιά αγκινάρα ή ο Τάκης Καραγκούνιας, πιο γρήγορος από τη σκιά του!

Μένει να δούμε αν είχαμε δίκιο σε ό,τι αφορά τα φαβορί για… πόδι!