Το φετινό Survivor μας έχει αναγκάσει να κάνουμε συνεχείς επαναλήψεις! Βλέπετε, πρέπει καθημερινά να τονίζουμε πόση ένταση κρύβει αλλά και πόσο η αγωνία μπορεί να χτυπήσει κόκκινο! Λίγο οι αποχωρήσεις παικτών, οικειοθελείς και μη, λίγο τα πλακώμετα με Καραγκούνια και Σοϊλέδη, έχουν πάει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Στα τωρινά όμως δεδομένα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε το μικτό αγώνισμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Αρχικά Ατζούν και Λιανός παρουσίασαν τις δύο ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάνοντας και μία μικρή αναφορά στον κάθε παίκτη ξεχωριστά για να γνωριστούν όλοι.

Ο Ατζούν μάλιστα με την ευκαρία εξήρε τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Γιώργο Λιανό για την πολύ καλή δουλειά που κάνει, ενώ ζήτησε και από τους Έλληνες παίκτες να μην τον στεναχωρούν!

Ο αγώνας των ανάμεσα στους «μπλε» και τους «κόκκινους» των δύο χωρών ήταν φοβερός, γεμάτος ένταση και η αγωνία ήταν μεγάλη μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Στο τέλος, εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν η… μικτή μπλε, και έτσι θα απολαύσει ένα πλούσιο δείπνο και ένα αξέχαστο πάρτι και διαμονή, σε βίλα χολιγουντιανών… διαστάσεων!

Ωστόσο μένει να δούμε ποιος θα πάρει το μισό τοτέμ της 1ης ασυλίας. Οι Μπλε ή οι Κόκκινοι;

Το πρώτο έπαθλο φαγητού με τη νέα σύνθεση των δύο ομάδων το κέρδισαν οι μπλε όπως και το έπαθλο με το γλυκό στα παιχνίδια της Καραϊβικής. Επιπλέον, με τους Τούρκους πάλι το σήκωσαν οι Μπλε. Είναι σε φόρμα αλλά μήπως είναι και σε κούραση; Μήπως οι Κόκκινοι το δουν εγωιστικά και καταφέρουν και κάνουν την  ανατροπή; ΕΔΩ θα μάθετε όλα όσα σας κρύβουμε!