Το Survivor επανέρχεται δύο μέρες μετά για να μας… ξεκουνήσει και να προκαλέσει νέες ταραχές αφού οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη! Και εκεί που λέμε ότι όλα μένουν ίδια και τα νούμερα αρχίζουν να βλέπουν την κατιούσα, κάτι μηχανεύεται ο Ατζούν για να ξεσηκώσει και πάλι τα πλήθη!

Έτσι στο επεισόδιο που πρόκειται να δούμε, υπάρχουν πλέον αγώνες κατάταξης για να βγουν οι δύο νέοι αρχηγοί των ομάδων που στη συνέχεια θα επιλέξουν παίκτες.

Το ατομικό κομμάτι πλέον είναι γεγονός στις ασυλίες! Όμως τα έπαθλα συνεχίζουν και αυτά έχουν ομαδικό χαρακτήρα. Άρα όλοι μαζί, Μπλε και Κόκκινοι θα πρέπει να αγωνιστούν για να απολαύσουν το τρόπαιο!

Απόψε λοιπόν, θα δούμε πολλά και διάφορα, με τους νέους αρχηγούς να βγαίνουν από αγώνες κατάταξης όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και να επιλέγουν νέες ομάδες.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός πρόκειται να κάνει τις ανακοινώσεις για τις ασυλίες και έπειτα οι παίκτες θα διεκδικήσουν το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας.

Θεωρήστε δεδομένο ότι οι παίκτες θα αγχωθούν αφενός με τις νέες αποφάσεις της παραγωγής αλλά από την άλλη καταλαβαίνουν ότι πλέον διανύουν τα τελευταία μέτρα για τη λήξη του πολύμηνου αγώνα τους!

Όμως όλοι μαζί πρέπει να βάλουν στην άκρη τις όποιες σκέψεις και να δώσουν το 100% τους για να τα καταφέρουν!

Φτάνει όμως και ως εδώ! Η απάντηση που περιμένετε είναι ΕΔΩ και είναι πλήρως επιβεβαιωμένη!

Survivor: Δείτε το αποψινό Trailer!