Το Survivor οδεύει προς το τέλος του, όλοι οι κατεργάρηδες θα επιστρέψουν στους πάγκους τους και όλα θα αποτελούν μία μακρινή ανάμνηση! Τι κι αν σκοτώνονται μεταξύ τους προκειμένου να γίνουν αρεστοί στο τηλεοπτικό κοινό; Μόνο ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ Μαρτίκας έχει καταφέρει μέχρι τώρα να τους βγάλει όλους νοκ άουτ χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

Έτσι και αυτή την εβδομάδα οι επιβιώσαντες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ καλούνται λίγο πριν χωριστούν ξανά οι δύο ομάδες να παίξουν για ένα σπουδαίο έπαθλο!

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/6) οι Κόκκινοι επέστρεψαν στη θέση 0 τουτέστιν στις ήττες. Έτσι έπρεπε να ορίσουν τον τρίτο υποψήφιο όπως και έκαναν. Αχ καημένε Γιώργο τι σου μέλλε να πάθεις κι εσύ!

Θυμίζουμε ότι Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Ωστόσο στο αποψινό επεισόδιο έχει να γίνει και πάλι χαμούλης αφού το Συμβούλιο αποχώρησης όλο και θα κάνει κάποιο στόμα να ανοίξει! Όλο και κάποιος θα βγάλει τα σώψυχά του ελέω αποχώρησης!

Πρώτα όμως τα παιδιά, για να χρυσωθεί και το χάπι τους, θα πρέπει να απολαύσουν το τελευταίο τους έπαθλο τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα! Θα είναι ταξίδι αναψυχής; Θα είναι γλέντι κέφι και χαρά ή μήπως ο Ατζούν… φτώχυνε και θα τη βγάλει με τίποτα ψιλικοκό;

Ποιοι όμως κερδίζουν το κατιτίς τους; Παιδιά μην τα ξαναλλεμε και γινόμαστε κουραστικοί! ΕΔΩ είναι οι απαντήσεις για όσα ψάχνετε! Και μην  αναρωτιέστε! Είναι σίγουρο!

 

Survivor: Δείτε το αποψινό Trailer