Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/5) είδαμε ότι o Τάκης Καραγκούνιας αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα όπως άλλωστε είχαμε γράψει εμείς ΕΔΩ!

Στο μεταξύ ακόμα ένα θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα στη Μπλε ομάδα. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ο Τάκης και η Σοφιάννα. Ο παίκτης των Μπλε απευθύνθηκε με υποτιμητικό τρόπο στη Σοφιάννα, προκαλώντας την έντονη δική της αντίδραση, η οποία του πέταξε νερό, αλλά και αυτή των συμπαικτών τους, και ιδίως του πανταχού παρόντα Σπύρου Μαρτίκα. Η σύρραξη ξέφυγε από την αρχική της εστία και έγινε μια μάχη του Τάκη έναντι όλων στο Survivor.

Στο συμβούλιο του νησιού, τον πρώτο λόγο η μπλε ομάδα ενώ σε αυτό το συμβούλιο δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί η Στέλλα, καθώς κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Αμέσως μετά τις ψήφους της ομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους με αποτέλεσμα να βγει στον τάκο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας συγκέντρωσε 6 ψήφους και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

«Φυσικά και το περίμενα, ήταν δεδομένο μετά την τελευταία ψηφοφορία που είχε προταθεί η Σοφιάννα ως υποψήφια προς αποχώρηση από 5 μέλη της ομάδας. Υπήρχε και μία διαμάχη με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Σοφιάννα που με ξυπνήσανε και μαλώσαμε και εκεί πέρα το εκμεταλλευτήκαν και κυρίως ο Σπύρος Μαρτίκας. Χαίρομαι που είμαι υποψήφιος και δεν φοβάμαι κανένα», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ωστόσο μένει να σας αποκαλύψουμε οριστικά, αν και αυτό από χτες (1/5) το λέγαμε μεταξύ μας, ποιος ή μάλλον ποια είναι η έτερη υποψήφια!

Δεύτερη υποψήφια γι’ αποχώρηση η Βρισηΐδα, από τις ψήφους των συμπαικτών της.