Όπως έγινε γνωστό στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού που συγκάλεσε ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς αντιμετώπιζε εδώ και καιρό πρόβλημα υγείας.

Η αποχώρηση του μοντέλου των Κόκκινων, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της κατάρρευσης της παρέας που είχε σχηματιστεί γύρω από τον Άρη Σοϊλέδη. Οι τελευταίες τέσσερις αποχωρήσεις ήταν άτομα που ανήκαν στον κύκλο παρέας, ή έστω επιρροής, του ποδοσφαιριστή των Μπλε.

Πρώτο «θύμα» ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη. Η παίκτρια των Μπλε, που βρίσκονταν πολύ κοντά στον Άρη, τέθηκε υποψήφια όταν η Στέλλα αντιλαμβανόμενη την σκευωρία πίσω από την υποψηφιότητα της Βρισηίδας, την υπέδειξε με την ατομική της ασυλία. Το κοινό δεν τη στήριξε αρκετά για να παραμείνει, και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και χορεύει «δυνατά- τα- τα- τα».

Έλληνες και Τούρκοι γίνονται ένα στο νέο μεγάλο έπαθλο που έρχεται σήμερα. Μπλε και κόκκινοι από το ελληνικό και τουρκικό Survivor ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν ένα μεγάλο έπαθλο γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Ατζούν επιστρέφει στις οθόνες μας, αφού είναι έτοιμος να δώσει ένα έπαθλο υπερπαραγωγή.

Τα δεδομένα, λοιπόν, για ακόμη μια φορά άλλαξαν με τους παίκτες να αγωνίζονται απέναντι στους φίλους τους. Κάποιοι έκλαψαν και κάποιοι γέλασαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ομάδες δυνάμωσαν και πλέον είναι έτοιμες για τη νίκη.

Το σημερινό έπαθλο περιλαμβάνει μία βίλα, ένα ξέφρενο πάρτι και πολύ χορό. Ο Λιανός τονίζει ότι είναι ένα πάρτι που δε θα ξεχάσουν ποτέ. Οι ασυλίες θα αργήσουν για λίγο και οι παίκτες έχουν ακόμα λίγο χρόνο να ξεχαστούν και να περάσουν καλά.

ΕΔΩ όμως θα μάθετε ποια ομάδα πάει βίλα!