Ο γνωστός μάγειρας Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις

Ο γνωστός μάγειρας είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και για την κλίκα που υποστηρίζουν πως είχε δημιουργηθεί στην ομάδα τους.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Μετά από 140 μέρες στο παιχνίδι νομίζω ότι έχω ζήσει πάρα πολύ την εμπειρία του Survivor και έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου και νιώθω αρκετά χαρούμενος που έζησα όλη αυτή την εμπειρία», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο που με ψήφισε η Ναυσικά. Το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί ένα παρεάκι στην ομάδα μου δεν σημαίνει ότι ήμασταν κλίκα και στήναμε ψηφοφορίες. Στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος αυτό το πράγμα το έχει δει και ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι».

Τέλος, για την παρανομία του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ σχολίασε: «Πιστεύω ότι αρκετοί από τους παίκτες αν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τηλέφωνα, θα το έκαναν. Πιστεύω πως τα παιδιά μετάνιωσαν. Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις από τους συμπαίκτες του και γενικότερα του προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν. Κάποια φορές ήταν λίγο υπερβολικός αλλά εντάξει. Ο Τάκης έψαχνε συνεχώς ευκαιρία να στήσει στον τοίχο τον Άρη».