Σύντροφος Μυριέλλας Κουρεντή: Δεν ενοχλούμαι με τις σκηνές. Τελικά είναι γεγονός ότι είμαστε… Ευρωπαίοι. Μας το αποδεικνύει περίτρανα ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λυγνός.

Ο Γιάννης μίλησε για τη σχέση του με την νεαρή ηθοποιό και μάλιστα τόνισε ότι θα της συμπαρασταθεί για όσα… περνάει στο «Survivor». Ταυτόχρονα ο μουσικός δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν ενοχλήθηκε από τις σκηνές της αγαπημένης του με τον Γιώργο Κατσαούνη. Είπε μάλιστα με νόημα:  «από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Αναλυτικά η δήλωση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή:

Σύντροφος Μυριέλλας Κουρεντή: Δεν ενοχλούμαι με τις σκηνές

Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.

Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης ήρθε ακόμα πιο κοντά και στην ομάδα των διασήμων έγινε χαμός. Δέχεται επίθεση στο Survivor!

Είναι σε βρεγμένα σανίδια. Επίσης υπάρχει ένας τεράστιος ψυχολογικός πόλεμος από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα. Γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν.

Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα. Τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν. Και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος.»

Μάλιστα…Με λίγα λόγια τα είπε όλα ο Γιάννης ο Λυγνός…

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει υποστηρικτές και εχθρούς

Βαλάντης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αθηνά Ευμορφιάδη της την έπεσαν. Αυτό που είδαμε ήταν ένα κανονικό bullying. Βέβαια, δεν ήταν όλοι έτσι. Επιθετικός ήταν και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, για παράδειγμα. Αλλά το έκανε με πιο ευγενικό τρόπο. Είπε πως επηρεάζει την ομάδα όλο αυτό και θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής.

Ξεκάθαρα με το μέρος της Μυριέλλας ήταν η Ναυσικά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Αυτά τα άτομα είναι τα δύο που είναι και πιο κοντά της.