Η Μυριέλλα Κουρεντή δέχεται bullying στο Survivor. Η ομάδα των διασήμων επιτέθηκε ανοικτά στη συμπαίκτριά τους. Για την ακρίβεια επιτέθηκε ένα μέρος των κόκκινων. Άσχημα όμως. Ο λόγος; Το ότι η Μυριέλλα μοιάζει ερωτευμένη με τον Γιώργο Κατσαούνη;

Μία εξήγηση για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Να ξέρουν οι παίκτες ή να καταλαβαίνουν πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι υπερβολικό. Στα όρια του fake. Αυτό μπορεί να ενοχλεί. Διότι η Μυριέλλα Κουρεντή παίρνει αρκετή προβολή με ένα story που πουλάει. Το Instagram της για παράδειγμα έχει απογειωθεί.

Αυτό έγινε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας

Άλλη εξήγηση, όσο κι αν ψάχνω δεν μπορώ να βρω. Αν έκανε ήττες η γνωστή ηθοποιός, πάει στο καλό να είχε μια βάση. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες. Δύο πόντους έφερε στην ασυλία, δύο και στο νικηφόρο αγώνισμα επάθλου. Επομένως; Μάλλον υπάρχει ζήλια. Παντός τύπου.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει υποστηρικτές και εχθρούς

Βαλάντης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλλου και Αθηνά Ευμορφιάδη της την έπεσαν. Αυτό που είδαμε ήταν ένα κανονικό bullying. Βέβαια, δεν ήταν όλοι έτσι. Επιθετικός ήταν και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, για παράδειγμα. Αλλά το έκανε με πιο ευγενικό τρόπο. Είπε πως επηρεάζει την ομάδα όλο αυτό και θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής.

Ξεκάθαρα με το μέρος της Μυριέλλας ήταν η Ναυσικά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Αυτά τα άτομα είναι τα δύο που είναι και πιο κοντά της. Επομένως, ήταν αναμενόμενο. Ο Απόστολος Ρουβάς επίσης διαχώρισε τη θέση του. Τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι είπε πως δεν ευθύνεται αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον ΤσακαΤσούκα.

Δεν είναι δίκαιο όλο αυτό που συμβαίνει. Σε καμία περίπτωση…