Τελείως αναληθή είναι τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει και ο καλογυμνασμένος παρουσιαστής να έχει ήδη προχωρήσει σε νέα σχέση μετην πρώην παίκτρια του «Survivor», Κατερίνα Δαλάκα. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι και, μάλιστα, αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για τις κοινές διακοπές τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι στο μεταξύ αρκετό ενοχλημένος από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για την Ε. Βαλαβάνη, η οποία έκανε πρόσφατα ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη και τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στι Χανιά, αυτή τη φορά για διακοπές μαζί μετον εδώ και πέντε χρόνια αγαπημένο της.

Ο Κωνσταντίνος έπειτα από δύο μήνες δύσκολων γυρισμάτων για το ριάλιτι περιπέτειας «Asia Express», που Θα πρoβληθεί τη νέα σεζόν από το Star, επιθυμούσε να απολαύσει το ελληνικό καλοκρίρι.

Καθώς η σύντροφός του είχε ήδη προγραμματίσει κάποια επαγγελματικά ταξίδια, εκείνος δέχθηκε κάποιες προσκλήσεις για μίνι trips ανά την Ελλάδα. Ετσι, ταξίδεψε στη Σκιάθο, στη Σκόπελο και στα Κύθηρα, ενω για λίγες ημέρες βρέθηκε στην περιοχή του Χανιώτη στη Χαλκιδική. Εκεί, σε μια από τις πανέμορφες κοσμικές παραλίες της περιοχής συναντήθηκε με την Κ. Δαλάκα, η οποία άθελα της εγινε… η πέτρα του σκανδάλου.

Οι δυο τους γνωρίζονται, καθως συμμετείχαν στο «Survivor» και, όπως είναι φυσικό, συνομίλησαν και αντάλλαξαν τα νέα τους. Άλλωστε και στην Αθήνα έχουν βρεθεί πολλές φορές στην ίδια παρέα σε διάφορα events. Ωστόσο, αυτή η συνάντηση έγινε αφορμή για ανακριβή συμπεράσματα περί νέου ειδυλλίου με τη νικήτρια του «Sυrvivor» και πρωταθλήτρια του στίβου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ε. Βαλαβάνη και ο Κ. Βασάλος αλλά και τα άτομα του στενού κύκλου τους έχουν αποφασίσει να αφήσουν στην άκρη όλα όσα ακούν και διαβάζουν για τη σχέση τους.