Δεν είναι μυστικό πως μέσα Δεκεμβρίου (14/12) θα κάνει πρεμιέρα η All Star Survivor εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης. Ούτε φυσικά πως μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού έχει αγαπήσει τους παίκτες που έχουν περάσει από τους στίβους μάχης του. Φέτος, λοιπόν, όσοι αγαπούν το συγκεκριμένο ριάλιτι θα έχουν έναν λόγο παραπάνω για να μη χάνουν επεισόδιο, αφού οι καλύτεροι παίκτες των προηγούμενων ετών, επιστρέφουν! Παίκτες που ερωτεύτηκαν, άλλοι που πληγώθηκαν και άλλοι που έγιναν περισσότερο γνωστοί για τις ικανότητές τους, θα επιστρέψουν στον Αγιο Δομίνικο για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

All Star Survivor: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα κοιμηθούν πάλι σε καλύβα

Ενα από τα πρώτα ζευγάρια που θέλησε να έχει στον νέο κύκλο ο παραγωγός του πρότζεκτ, Ατζούν Ιλιτζαλί, ήταν αυτό του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που έχουν απασχολήσει πολλάκις τα μέσα ενημέρωσης από τη στιγμή που επέστρεψαν στην Αθήνα. Σάκης και Μαριαλένα απάντησαν άμεσα θετικά. Ενα δεύτερο ζευγάρι με το οποίο είχε έρθει σε επαφή ήταν αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όμως εκ μέρους του ζευγαριού είχε τηρη-θεί σιγή ιχθύος καθώς είχε γίνει γνωστό πως δεν είναι πλέον μαζί. Να όμως που θα καμαρώσουμε σύντομα και εκείνους στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Το τρίτο ζευγάρι θα είναι αυτό του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, που μπορεί να μην έχουν κλείσει ούτε χρόνο από τη στιγμή που έφυγαν, όμως χαίρονται που θα περιπλανηθούν ξανά στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Προσοχή όμως, τα ζευγάρια θα μοιραστούν σε αντίθετες ομάδες. Ενα άτομο που συζητήθηκε όσο λίγα κατά την παραμονή του στο πρότζεκτ ήταν ο Τριαντάφυλλος και η παραγωγή δεν Θα μπορούσε να μην του κάνει πρόταση. Μια βασική θέση ανάμεσα σε όλους τους παραπάνω δεν θα μπορούσε να μην έχει και ο Στάθης Σχίζας, ο τελευταίος νικητής του ριάλιτι που φρόντισε να μείνει στη συνείδηση,του κόσμου κυρίως για τις  ικανότητές του. Το αντίθετο με τον Στάθη, ένας άνθρωπος που συχνά προκαλουσε με τα λόγια του, ο Τάκης Καραγκούνιας, λέγεται πως επιστρέφει, όπως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας μισθοφόρος.

Στο παιχνίδι θα δούμε ακόμα τον Αλέξη Παππά και τον Περικλή Κονδυλάτο, οι οποίοι έμειναν στην ιστορία του ριάλιτι για το εκρηκτικό του χαρακτήρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, στο «All Star» Θα δούμε στο σύνολο 24 άτομα, σε δύο ομάδες των 12, όμως στο σύνολο θα υπογράψουν 30 άτομα, κάποιοι εξ’ αυτών θα έχουν όρο στο συμβόλαιό τους ότι η παραγωγή σε βάθος χρόνου θα αποφασίσει αν τελικά θα μπουν στο παιχνίδι ή όχι.

All Star Survivor: Τότε ξεκινάει

 

Όλες οι ειδήσεις

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα στη φυλακή!

Λύθηκε το μυστήριο στην ΑΕΚ με τον Τσούμπερ που έχασε το Μουντιάλ

Έλεος: Ηλίας Ψινάκης-Αννίτα Πάνια έτοιμοι να τα σαρώσουν όλα στο MEGA