Το σίριαλ που ακούει στο όνομα Παναγιώταρου και Mente Fuerte συνεχίζεται όπως φαίνεται και αυτή την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Αφορμή η επίσκεψη της ξανθιάς επιχειρηματία στο νησί των Ανέμων όπου τη συνάντησε η κάμερα του Mykonos Live Tv και ο Πέτρος Νάζος.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Αλεξάνδρα εθεάθη χωρίς τη σχέση που της καταλογίζουν. Αντιθέτως την πέτυχαν στο μαγαζί που διασκέδαζε ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος με την καλλονή σύντροφο που έχει, και μάλιστα βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής!

Αυτό όμως που σχολίασε το πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας και συγκεκριμένα η αγαπητή Αφροδίτη Γραμμέλη, είναι ότι η ξανθιά προφανώς βρέθηκε εκεί και για να φωτογραφηθεί γιατί απλά δεν ήταν στη… Γυάρο όπως αναφέρθηκε σκωπτικά, αλλά στη Μύκονο και μάλιστα μεταβαίνει εκεί πολύ συχνά!

Η instagrammer μίλησε χτες στον ΣΚΑΙ και ξεκαθάρισε:

«Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte. Ήμασταν σε κοινή παρέα κι ανταλλάξαμε δύο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους κι έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές, μάλλον γι’ αυτό. Μπορεί και να τριτώσει», είπε στην εκπομπή «Γεια σου».

Για τον Σχίζα είπε: «Θα κουραστεί ο κόσμος σε λίγο να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο στον χωρισμό μας. Μιλάμε πού και πού για πρακτικά ζητήματα. Έχουμε καλές σχέσεις, δεν είμαστε τσακωμένοι. Το μπλοκ ήταν κάτι παρορμητικό από την μεριά του».

Ο Mente Fuerte από την άλλη έκανε μία ανάρτηση σε story στον προσωπικό του λογαριασμό και έγραψε: «Εύχομαι να πάω κι εγώ στη Μύκονο φέτος».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή