Στο «Καλό Μεσημεράκι» της Πέμπτης ο Νίκος Μουτσινάς παρακολούθησε και σχολίασε το ξέσπασμα του Βαλάντη στο “Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Βαλάντης, μετά το απερίγραπτο ξέσπασμα που είχε στο Survivor, βρέθηκε εύλογα στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Μάλιστα,  Ο Νίκος Μουτσινάς, αφού είδε το σχετικό απόσπασμα, δεν δίστασε να ζητήσει την αποχώρηση του τραγουδιστή από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Παιδιά  λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Γιατί  ξέρετε τι είμαι τώρα, θα το πάω εγώ τώρα πολύ… δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε:

«Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κατά τα άλλα, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί πέρα, βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα…».

«Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος. Για να κάνεις μια έκρηξη σε κάποιον, σημαίνει ότι το έχεις ζήσει όλο ήδη μέσα σου και απλά πας και το κάνεις εμετό στον απέναντι. Θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Πολύ επιθετικός». Αυτό τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή: zappit.gr