Διονυσία Κουκίου, η πρώην Σταρ Ελλάς όπως έκανε γνωστό η ίδια είναι στο νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο που δείχνει ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο.

Ανήμερα λοιπόν των Φώτων η Διονυσία Κουκίου ανάρτησε μία φωτογραφία όπου είναι στο κρεβάτι νοσοκομείου και έχει στο χέρι της ορό.

Η πρώην Σταρ Ελλάς δεν έχει δώσει κάποια περεταίρω πληροφορία για την κατάσταση της υγείας της οπότε και ο λόγος εισαγωγής της μέχρι στιγμής είναι άγνωστος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Διονυσίας Κουκίου που μοιάζει να είναι σε κρεβάτι νοσοκομείου:

Στο νοσοκομείο η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου

Η 35χρονη πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου έζησε τον περασμένο Νοέμβριο στιγμές τρόμου στο σπίτι της στη Γλυφάδα! Έπεσε θύμα ληστείας! Οι τρεις δράστες, την ακινητοποίησαν και με απειλές, της απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα, πριν γίνουν… “καπνός”.

Έντρομη τις αρχές και εξιστόρησε τον τρόμο που έζησε στα χέρια των κακοποιών. Και οι τρεις δράστες, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Φορούσαν και γάντια στα χέρια τους με αποτέλεσμα να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Τον περασμένο Ιούνιο, το 35χρονο μοντέλο, είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με αφορμή το θάνατο του πρώην συντρόφου της.Ήταν ο 39χρονος πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης που έπεσε νεκρός από το Καλάσνικοφ πληρωμένων εκτελεστών  σε ένα ακόμα ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας. Το όνομα του 39χρονου, ήταν ανάμεσα στα 500 που είχε το υπόμνημα για το οργανωμένο έγκλημα.