Το μεγάλο του χαρτί, το «Survivor All Star», φέρνει εσπευσμένα ο ΣΚΑΪ στο πρόγραμμά του καθώς φέτος τα πράγματα δε πηγαίνουν και πολύ καλά μέχρι στιγμής για το κανάλι του Φαλήρου.

Αρχικά η σειρά μυθοπλασίας «Γλυκάνισος» δεν έχει πιάσει τα νούμερα που περίμεναν. Η σειρά μάλιστα έχει ήδη υποστεί αρκετές αλλαγές με το ΣΚΑΪ εν τέλει να «εγκαταλείπει» τη βραδινή ζώνη και να αλλάζει ξανά τον Γλυκάνισο.

Έπειτα στην πρωινή ζώνη η Φαίη Σκορδά, παρά το καλό της ξεκίνημα, πλέον βρίσκεται κάτω από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό με τα νούμερα για το «Πρωινό μας» να έχουν σημάνει συναγερμό και το κανάλι να ετοιμάζει αλλαγές.

Τα καλύτερα παιδικά περιοδικά στην πιο χαμηλή τιμή

Στο κανάλι του Φαλήρου έχει επικρατήσει ένας μικρός «πανικός» από τις συνεχείς αρνητικές εξελίξεις και κάπως έτσι το Survivor All Star έρχεται στο επίκεντρο.

Οι προετοιμασίες για το στήσιμο του ριάλιτι, στο οποίο θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα από τις προηγούμενες σεζόν του, όλο και εντείνονται με τον ΣΚΑΪ να φέρεται διατεθειμένος να ξεκινήσει το Survivor όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αντί η πρεμιέρα του Survivor να γίνει στα τέλη Δεκεμβρίου αυτή αναμένεται να γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Το αργότερο που αναμένεται να αρχίσει είναι στις 20 Δεκεμβρίου μία μέρα δηλαδή μετά τον τελικό του Μουντιάλ.

ΣΚΑΪ και Ατζούν έχουν συμφωνήσει για 5 με 6 επεισόδια την εβδομάδα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πιθανό να εισέλθει τελικά στο ριάλιτι από άλλο πόστο, όχι αυτό του παίκτη, με τον Ατζούν να έχει τάξει πολλά στον Ντάνο για να τον πείσει.

Σμαράγδα Καρύδη: Με αυτό βγαίνει από τα ρούχα της

ΑΝΤ1: «Τέλος» το «Ποιος Παπαδόπουλος» – Τι έχει συμβεί με τη σειρά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Χωρίζουν Λευτέρης – Θοδώρα – Ο παπά-Μιχάλης αφήνει υπονοούμενα για τον Μαθιό στον Αντώνη!