Εκτός μάχης της prime time τίθεται ο ΣΚΑΪ ο οποίος μετά από τα απογοητευτικά νούμερα στην τηλεθέαση των βραδινών προγραμμάτων προχωράει σε κοψίματα και αναδιατάξεις. Σε πανικό βρίσκονται στο κανάλι του Φαλήρου καθώς τα άσχημα νούμερα στη βραδινή ζώνη συνεπάγονται και μείωση των διαφημιστικών εσόδων. Η συνέχεια λοιπόν για την τηλεοπτική «επιβίωση» τουλάχιστον μέχρι να επανέλθει το Survivor τον Δεκέμβριο είναι καθορισμένη.

Από τη μία το Love Island αποφασίστηκε να κοπεί άμεσα με τον τελικό να γυρίζεται εσπευσμένα μέχρι τις 24 του μήνα και να προβάλλεται λίγες μέρες αργότερα. Η μεγάλη αποτυχία του ριάλιτι θα κοστίσει έτσι κι αλλιώς χρήματα από τον ΣΚΑΪ ο οποίος έχει συμβόλαιο για τα δικαιώματα της Βρετανικής παραγωγής. Μετά τις εξελίξεις, αβέβαιο είναι και το μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι.

Από την άλλη, ο Γλυκάνισος έχει απογοητεύσει πλήρως παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει για να «σωθεί». Η σειρά έχει ήδη κάνει αλλάξει 4 φορές ημέρα και ώρα προβολής ωστόσο ο εξαιρετικά δυνατός ανταγωνισμός τη φετινή σεζόν δεν έχει αφήσει το πρόγραμμα να «ανασάνει».

Έτσι, για ακόμη μία φορά ο Γλυκάνισος θα υποστεί νέα αλλαγή με την πλήρη απόσυρσή του από τη βραδινή ζώνη. Πλέον η σειρά θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στις 18:45 με το κανάλι να σκέφτεται ως ύστατη λύση την τελική διακοπή του μέχρι το καλοκαίρι.

Ο ΣΚΑΪ, λοιπόν, θα προβάλλει μέχρι την επιστροφή του Survivor μόνο ξένες ταινίες στην Prime time με μοναδικές εξαιρέσεις το «The Voice» τις Κυριακές και τη σειρά «Στοργή» η οποία ολοκληρώνεται σε 20 μόλις επεισόδια.

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: «Κόβονται» οι Παγιδευμένοι – Τι έχει συμβεί

ΕΡΤ: Ξεκινάει γυρίσματα σειρά που θα σαρώσει

Η Κατερίνα Στικούδη λύνει τον «γρίφο» για το ξανθό μαλλί που «έριξε» το Twitter