Γεμάτο από ανατροπές αναμένεται να είναι το μέλλον στην ελληνική τηλεόραση για το Survivor All Star, το Just the 2 of us και το Σπίτι με το MEGA.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος που θα συμβεί αυτό για τρία άκρως επιτυχημένα projects, η απάντηση είναι, μα φυσικά οι εκλογές που θα διεξαχθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Απρίλιο και θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Survivor All Star – Just the 2 of us – Σπίτι με το MEGA: «Κόβονται» τις παραμονές των εκλογών;

Τα ερωτήματα γύρω από τις αλλαγές που θα φέρουν οι επερχόμενες εκλογές είναι, πολλά αλλά και αναπάντητα έως τώρα, γεγονός που φέρνει γκρίνια.

Θα μπορέσουν να μεταδοθούν επεισόδια του Survivor All Star, του Just the 2 of us και από το Σπίτι με το MEGA το βράδυ πριν ανοίξουν οι κάλπες;

Το ενδεχόμενο να απαγορευτούν οι μεταδόσεις ψυχαγωγικών σόου την παραμονή των εκλογών στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο έχει δημιουργήσει αρκετούς πονοκεφάλους, ιδίως στους επιτελείς του J2US.

Αυτό, θα συμβεί γιατί, ο συνολικός αριθμός των επεισοδίων, θα μειωθεί κατά δύο φέρνοντας σημαντικές και μεγάλες αλλαγές στα κοστολόγια καθώς αλλιώς κατανέμεται το κόστος σε 17 και αλλιώς σε 15 επεισόδια.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται με μεγάλη αγωνία να φανεί, το τι μέλλει γενέσθαι με τα τρία αυτά projects..

Όλες οι ειδήσεις 

MasterChef: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Συνεχίζεται στο STAR για 8η χρονιά

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτός θα είναι ο τίτλος εκπομπής της στον ANT1

Νίκος Μουτσινάς: Συνεχίζει στον ΣΚΑΙ σε νέα ζώνη;