Τι κι αν το MasterChef συνεχίζεται και βρίσκεται μόλις στην αρχή, το κανάλι του Star θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το ριάλιτι μαγειρικής ενόψει της νέας σεζόν.

Το παιχνίδι αναμένεται φέτος να είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ με τα δεδομένα να αλλάζουν και σχεδόν τίποτα να μη θυμίζει τις προηγούμενες σεζόν.

Για αυτό άλλωστε, το MasterChef αποτελεί το δυνατό χαρτί του Star στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time και εκείνο φροντίζει να το δικαιώνει!

MasterChef: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Συνεχίζεται στο STAR για 8η χρονιά

Τι γίνεται όμως με τη νέα σεζόν; Θα συνεχιστεί το αγαπημένο παιχνίδι του κοινού; Η απόφαση φαίνεται πως έχει ήδη παρθεί!

Το κανάλι φέρεται να έχει αποφασίσει να υπάρξει και 8ος κύκλος MasterChef παρά την μικρή πτώση στα νούμερα που υπάρχουν στην τηλεθέαση.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως διατηρεί σταθερά, διψήφια ποσοστά στην prime time παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό με το Survivor All Star και την μυθοπλασία.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτονται και οι άνθρωποι του Star και οδηγήθηκαν στην απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι και τη νέα τηλεοπτική περίοδο!

Όλες οι ειδήσεις 

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτός θα είναι ο τίτλος εκπομπής της στον ANT1

Νίκος Μουτσινάς: Συνεχίζει στον ΣΚΑΙ σε νέα ζώνη;

Έτερος Εγώ: Νέμεσις – επεισόδιο 3: Ο Μασάτος στο νοσοκομείο – Νέα ανθρωποκτονία σοκ