Νίκος Μουτσινάς: Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η τρέχουσα τηλεοπτική περίοδος, τα κανάλια ετοιμάζουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν και ο ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ένα από τα βασικά ζητήματα ενόψει της νέας περιόδου για το κανάλι του Φαλήρου είναι το μέλλον του Νίκου Μουτσινά και της μεσημεριανής εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι.

Νίκος Μουτσινάς: Συνεχίζει στον ΣΚΑΙ σε νέα ζώνη;

Ο ΣΚΑΪ θέλει με κάθε τρόπο να κλειδώσει την παρουσία του Νίκου Μουτσινά στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα καθώς η απόφαση για την εκπομπή του, κρίνει πολλά για την μεσημεριανή αλλά και την απογευματινή ζώνη.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου τους, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί.

Η διαφορά με τις προηγούμενες χρονιές είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα κάνει κάποια καθημερινή εκπομπή, αφήνοντας ελεύθερο το 15:00-17:00 ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο μιας απογευματινής εκπομπής που θα προβάλλεται τρεις φορές εβδομαδιαίως.

Φυσικά, η κατάληξη της υπόθεσης του Μουτσινά κρίνει και τις υπόλοιπες αποφάσεις, όπως για παράδειγμα το τηλεπαιχνίδι Μονομάχος, για το οποίο έχει γίνει ήδη πρόταση στον Χρήστο Φερεντίνο για την παρουσίαση του.

Όλες οι ειδήσεις 

ΣΚΑΪ: «Εμφύλιος» για Σκορδά – Αταίριαστους – Χαμός για τα νούμερα

Έτερος Εγώ: Νέμεσις – επεισόδιο 3: Ο Μασάτος στο νοσοκομείο – Νέα ανθρωποκτονία σοκ

ΣΚΑΪ: «Τέλος» το My style rocks νωρίτερα; Τι έχει συμβεί