Μπορεί η Φαίη Σκορδά να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και οι αλλαγές στη ζωή της να είναι πολλές όμως υπάρχουν και οι σταθερές που την κάνουν να χαμογελά με αισιοδοξία. Μια από αυτές είναι οι διακοπές της με τους δύο γιους της στη Χαλκιδική. Η μεγάλη αγάπη της για την περιοχή είναι γνωστή και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η παρουσιάστρια Θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής. Ηδη, βρίσκεται στο σπίτι της στη Σάνη, ένα υπέροχο εξοχικό που έχει συνδέσει με τις ομορφότερες αναμνήσεις της.

Η Φ. Σκορδά βιώνει στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς καΘημερινά μαζί με την καλύτερη παρέα, τους δύο αγαπημένους γιους της τον εντεκάχρονο Γιάννη και τον οκτάχρονο Δημήτρη. Περνούν πολλές ώρες μαζί στη Θάλασσα, αναπληρώνοντας τις καμένες στιγμές που στερούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου. Ειναι κάτι που το έχουν κα οι τρεις ανάγκη και το απολαμβάνουν. Μαζί τους έχουν πάντα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους οι γονείς της παρουσιάστριας συγγενείς και καλοί φίλοι. Εκεί η Φ. Σκορδά αισθάνεται μοναδικά. Κανένα μέρος για εκείνη σε ολόκληρη την Ελλάδαδεν μπορεί να αντικαταστήσει όσα της θυμίζει η Χαλκιδική. Εκεί έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια και, παρότι τις περισσότερες φορές επιλέγει την παραλία κοντά στο σπίτι της απολαμβάνει συχνά βόλτες σε κοντινές περιοχές.

Στα τέλη Αυγούστου η Φ. Σκορδά Θα επιστρέψει στην Αθήνα για την προετοιμασία της εκπομπής στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, τον ΣΚΑΪ. Ήδη έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και την επιλογή των συνεργατών της παραμένουν όμως κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν για να ολοκληρωθεί η τελική εικόνα. Είναι γνωστό πως η ίδια επιμελείται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών δεν σταματά να επικοινωνεί με τους συνεργάτες της. Η πρεμιέρα θα γίνει στης αρχές Σεπτεμβρίου και η ίδια θέλει να είναι όλα τέλεια. Επειτα από εννέα χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.