Η Φαίη Μαυραγάνη επέστρεψε και επίσημα στον ΑΝΤ1 ο οποίος και εξέδωσε σήμερα (1/8) την ανακοίνωση που καλωσορίζει την δημοσιογράφο στο κανάλι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η κ. Μαυραγάνη θα βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα». Χτες, (31/7) η δημοσιογράφος παρουσίασε την τελευταία της εκπομπή στο OPEN όπου και ευχαρίστησε τόσο τον σταθμό όσο και το κοινό.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1: 

Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη. Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα. Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Ο αποχαιρετισμός στο OPEN

Η δημοσιογράφος στην τελευταία εκπομπή που παρουσίασε από το κανάλι του Κορωπίου, ήταν εμφανώς συγκινημένη κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού της τόσο στο OPEN όσο και στους τηλεθεατές με τους οποίους έκλεισε ραντεβού «κάπου αλλού» όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Ένας κύκλος εννέα χρόνων, εννέα χρόνια ενός τηλεοπτικού αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε το 2013 στο τότε Epsilon, συνεχίστηκε στο Open μέχρι σήμερα. Ένας αγώνας με χαρές, με λύπες, με τρικλοποδιές, με συγκινήσεις, με ευχάριστα πράγματα, με διακρίσεις.
Αυτός ο αγώνας τελειώνει σήμερα εδώ, θα συνεχιστεί κάπου αλλού τον Σεπτέμβριο και εύχομαι να είστε κοντά μας και όλοι εσείς», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του.

Στο τέλος η δημοσιογράφος είπε: «Ραντεβού τον Σεπτέμβριο κάπου άλλου. Καλό καλοκαίρι σε όλους».