Ορθάνοιχτα είναι όλα τα ενδεχόμενα για την πρωινή ζώνη του Star και την εκπομπή Breakfast@star. Ακόμα δεν έχουν κληθεί από την διοίκηση του καναλιού της κάτω Κηφισιάς η Έλενα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς καθώς δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το μέλλον της εκπομπής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο συνολικής αλλαγής της ομάδας του πρωινού μαγκαζίνο και δημιουργία νέας εκπομπής με εντελώς άλλη σύνθεση ενώ η διεύθυνση προγράμματος βρίσκεται σε φάση εντατικής αναζήτησης νέων προσώπων. Αν εξαντληθεί ο χρόνος και και δεν έχει βρεθεί εναλλακτική, το κανάλι θα προχωρήσει plan B.

Το σενάριο που ακούγεται το τελευταίο διάστημα και παραμένει στο τραπέζι, είναι να συνεχίσει η Έλενα Παπίλα αλλά να πλαισιωθεί από άλλα πρόσωπα.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, τα πράγματα ήταν πιο θετικά για την ομάδα του Breakfast@ Star πριν ένα χρόνο καθώς κάποιοι εισηγούνταν να δοθεί άλλη μία ευκαιρία στο ραδιοφωνικό δίδυμο από τη Χαλκίδα ενώ πλέον η συνολική αποτίμηση και ο μέσος όρος της χρονιάς, γέρνουν την πλάστιγγα αλλάζοντας τα δεδομένα επί το χείρον.

Ενδεικτικό που επικρατεί σχετικά με την ρευστή κατάσταση για το μέλλον της εκπομπής είναι ότι το μόνο πρόσωπο στο οποίο έχει ήδη γίνει συζήτηση για την προσεχή σεζόν είναι η αστρολόγος, Άση Μπίλιου.