Ο Γιώργος Καρτελιάς ο παρουσιαστής της εκπομπής Breakfast@star μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» για το το αβέβαιο μέλλον, τις συζητήσεις που δεν έχουν γίνει ακόμα με τον σταθμό, και την σχέση με την Ελίνα Παπίλα.
Ο παρουσιαστής μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του, την εκπομπή του αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα.

«Του χρόνου άγνωστο ακόμα, δεν έχουμε μιλήσει με το κανάλι. Ό,τι ξέρετε, ξέρω και εγώ ό,τι διαβάζω… Με την Ελίνα δεν έχουμε τσακωθεί. Όταν είσαι χρόνια φίλος, ό,τι και να συμβεί το λύνεις μπαμ- μπαμ. Για τα δοκιμαστικά που γίνονται, ό,τι είναι καλύτερο για την εκπομπή, δεν έχω πικρία. Αν μου ζητηθεί να μην έχω κεντρικό ρόλο, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Μου ταίριαξαν και οι δυο που ήρθαν για δοκιμαστικό, αν είναι να πάρει κάποιος τη δική μου θέση, ας την πάρει», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, αλλά και στα συναισθήματά του για όλον αυτόν τον ντόρο που έχει ξεσπάσει.

Με ενδιαφέρει η εκπομπή να πηγαίνει καλά, αν συμμετέχω ενεργά ή από πίσω δεν με πειράζει. Αλήθεια, θα έρθει στο Star η Μαλέσκου; Για πες! Έχουν ακουστεί όλα: θα έρθει η Ιωάννα Μαλέσκου στη θέση της Ελίνας, στη θέση μου ο Βασάλος… δεν έχουμε μιλήσει», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Επειδή είναι η πρώτη μου χρόνια, πότε γίνονται συζητήσεις; Μένω με το «πιστεύω» ότι θα συνεχίσω, θα το μάθουμε όλοι μαζί. Εδώ λένε πως αλλάζω εγώ, τί να σου πω και εγώ για το πάνελ;», σχολίασε συμπληρωματικά και με χιούμορ ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Επηρεάστηκα λίγο με αυτά που γράφονται, αλλά το κρατάω χαμηλά», κατέληξε αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει γύρω από τα τηλεοπτικά.