Προβληματισμός επικρατεί στο STAR σχετικά με το μέλλοον του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο «Breakfast@star». Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το περσινό φθινόπωρο, δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παρουσιαστών Ελίνας Παπίλα και Γιώργου Καρτελιά, η τηλεθέαση δεν τους δικαίωσε. Η διεύθυνση Προγράμματος τουαναλιού της Κηφισιάς μελετά όλα τα πιθανά σενάρια για την ερχόμενη σεζόν. Θα υπάρξουν λοιπόν αλλαγές σε πρόσωπα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και η μόνη που βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι Παπίλα, που ούτως ή άλλως είχε πάρει ελαφρώς πάνω της την παρουσίαση της εκπομπής.

Star: Ποιο το μέλλον της Ελίνας Παπίλα;

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star Ελίνα Παπίλα μίλησε πριν περίπου ένα μήνα στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την νέα τηλεοπτική σεζόν και για τις φήμες που την θέλουν να «χωρίζει» τηλεοπτικά από τον Γιώργο Καρτελιά.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής είχε απαντήσει τότε σε όλα τα «καυτά» ερωτήματα για το τηλεοπτικό μέλλον της.

«Είμαι χαρούμενη που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν το περίμενα, το απολαμβάνω πάρα πολύ. Επειδή εγώ δεν έκανα τηλεόραση είτε ήταν ανταγωνιστική είτε όχι, εμένα μου φάνηκε το ίδιο. Δεν με φόβισε, προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο, να το ζω να το χαίρομαι σαν να είναι η «τελευταία» μου φορά», ανέφερε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, θέλω να συνεχίσω. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις. Δεν ξέρω αν θέλει κάποιος να με «χωρίσει» με τον Γιώργο Καρτελιά, δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ πρώτα πρώτα. Το κανάλι ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας», πρόσθεσε.

«Εάν με ρωτήσει κανείς τι θα κάνω εάν συνεχίσω χωρίς τον Γιώργο, θα ρωτούσα πώς το σκέφτονται. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους ανθρώπους που με επέλεξαν», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.