Τις τελευταίες μέρες είναι γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει απασχολήσει τα Μέσα, όχι και με τον πιο ευχάριστο τρόπο όπως όλοι έχουμε δει. Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, αντί να καταλαγιάσει τα… πνεύματα, μάλλον τα ξεσήκωσε!

Από χτες όμως Δευτέρα (14/11) όπου ο δικηγόρος της έστειλε… ραβασάκι να μην ασχοληθεί κανείς μαζί της λόγω της εγκυμοσύνης της όλα μοιάζουν να παίρνουν το δρόμο τους.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του νομικού συμβούλου της παρουσιάστριας, καλείται κάθε εμπλεκόμενος να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος της ενέργεια. «Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.» αναφέρει κλείνοντας.

Στη σημερινή εκπομπή Happy Day στον ALPHA, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή «τελείωσε» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας:

«Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα και να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους. Ότι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο» και στη συνέχεια τόνισε ότι: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».