Δηλώσεις στην κάμερα έκανε η παρουσιάστρια του ALPHA και του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή και παρείχε (προς τιμήν της) πλήρη κάλυψη προς το πρόσωπο της  συνεργάτιδάς της, Τίνας Μεσσαροπούλου, ύστερα από την «επίθεση» του Γιώργου Λιάγκα για τα ρεπορτάζ της στην πρωινή εκπομπή.

Η παρουσιάστρια απάντησε στην ερώτηση δημοσιογράφων για τα όσα είπε η συνεργάτιδά της σχετικά με την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, για το οποίο αναγκάστηκε να ζητήσει δυο φορές συγγνώμη.

 

«Ο καθένας από εμάς έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή, όλοι ξέρουμε ποιος είναι τι και τι δουλειά προσφέρει. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι στενή μου συνεργάτιδα και όταν παρουσιάζεις πρωτογενή ρεπορτάζ, μπορεί κάποιες φορές να πέσεις έξω. Στη μία περίπτωση του αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου ήταν μια πληροφορία που απ’ ό,τι κατάλαβα συζητούσε όλη η δημοσιογραφική πιάτσα, κι ήταν λανθασμένη. Στο κομμάτι του Γιώργου Λιάγκα που στεναχωρήθηκε, δικαίως στεναχωρήθηκε, γιατί ειπώθηκε μια έκφραση που δεν άρμοζε» είπε η παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε «φωτογραφήσει» την Τίνα Μεσσαροπούλου για το γεγονός ότι και τις δύο φορές που ζήτησε συγγνώμη η Σταματίνα, ήταν από θέματα δικά της.

«Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα, δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα που έφερε τα οποία έφερε μια συγκεκριμένη συνεργάτης της εκπομπής της. Διότι αυτή είναι η αλήθεια.

Δύο φορές συνεργάτης της εκπομπής, με θέματα που έφερε, την οδήγησε σε λάθος, με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη.

Συμβαίνει και καλώς ζητήσαν συγγνώμη και στις δύο περιπτώσεις, αλλά απλώς το επισημαίνω. Άμα ακούγεται κάτι το οποίο είναι απρεπές ή δεν ισχύει, προφανώς θα ζητήσεις συγγνώμη μετά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μετά από αυτό πρέπει να κοιτάς και ποιος σου φέρνει τι και να είσαι και λίγο επιφυλακτικός, αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα που σε οδηγούν σε μια συγγνώμη επαναλαμβανόμενη. Μία φορά συγγνώμη, οκ. Δεύτερη και τρίτη από τον ίδιο άνθρωπο, πάει να πει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις ποιος λέει τι και να αποδώσεις και την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας, που σε οδηγούν να ζητάς γι’ ακόμα μία φορά συγγνώμη».

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε το ρεπορτάζ του Breakfast@Star