Δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού η επίσης παρουσιάστρια του ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πρωί της Δευτέρας (5/2) φρόντισε να… συνεχίσει την κόντρα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του σαββατοκύριακου, Καλύτερα δε γίνεται, Ναταλία Γερμανού, απάντησε στα σχόλια που άκουσε μέσα στην εβδομάδα για την επιλογή της να ταχθεί υπέρ του Γιώργου Νταλάρα στο ξέσπασμα που είχε κατά των δημοσιογράφων.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε τα εξής: «Πραγματικά, δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ, γιατί εγώ ανήκω στη “Μενεγάκειο” σχολή. Η Ελένη πάντα κρατούσε μια στάση του ¨δεν απαντάω” και το θεωρώ απόλυτα σωστό. Έβλεπα πολλούς συναδέλφους που λέγανε, “η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο”. Δε θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο, ούτε την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστριών-ων. Τα ακούω με σεβασμό, φιλτράρω, αλλά θεωρώ ότι λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με βλέπει και μου ασκεί κριτική – που ακούω με πολύ σεβασμό – και στο κανάλι που με πληρώνει.

Κάπου αλλού όχι. Είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν και έλεγαν, “αν δε θες να είσαι υποκρίτρια κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου”, η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ανέκαθεν ήταν άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση, ότι κάνουμε μια άλλη εκπομπή που δε χρειάζεται πολλές αλλαγές. Αυτό θα πω. Δεν θα πω κάτι άλλο. Θα το κλείσω εδώ. Και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου, γιατί το θέμα δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Γιώργος Νταλάρας».

Η παρουσιάστρια όμως του Happy Day που ανήκει στον ίδιο σταθμό, φρόντισε να αμολήσει το καρφί της για την συνάδελφό της λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι η Ναταλία είχε την ανάγκη να επανέλθει, να δώσει μια απάντηση αλλά επί της ουσίας να μην απαντήσει. Δε θέλω να επαναλάβω την άποψή μου, την είχα πει από την αρχή. Θα μείνω στο ότι όλοι μας που υπηρετούμε αυτό το μέσο, το υπηρετούμε με σκοπό να κάνουμε καλή τηλεόραση. Άρα, το να προσπαθούμε με έναν έμμεσο τρόπο να πούμε, “εσύ κάνεις καλή τηλεόραση, εγώ καλύτερη”, δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε τους συναδέλφους μας, ούτε από μόνοι μας να τοποθετούμε τον εαυτό μας σε μια κατηγορία. Αυτό το κάνει ο κόσμος… Μήπως εννοεί ότι εμείς κάνουμε άλλο στυλ σχολιασμού; Όχι ότι δεν κυνηγάνε τα θέματα…».

Τι ανάγκη είχε άραγε η κ. Γερμανού και πόσο… άτοπο ήταν το σχόλιο της Σταματίνας; Ας περιμένουμε μέχρι το άλλο σαββατοκύριακο για να λάβουμε… απαντήσεις! Ή μήπως όχι;

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το καρφί για την Ναταλία Γερμανού